Non-stop Unlimited: T-Phone i T-Phone Pro 5G telefoni na poklon uz popust na pretplatu

Dodajte komentar
Editorial use only in direct correlation with Deutsche Telekom AG. / Nur zur redaktionellen Verwendung im direkten Zusammenhang mit Diensten der Deutschen Telekom AG

T-Tablet i T-Phone su stigli u Crnu Goru, a u Telekomu su odlučili da ih daju – na poklon!

Da bi iz novih 5G uređaja izvukli maksimum, u Telekomu su za korisnike pripremili i poseban popust na Non-stop Unlimited postpejd, koji osim poklon telefona donosi i dodatne gigabajte u paketima. I sve baš na vrijeme za novu školsku godinu.

Iako imaju najveću 5G mrežu u zemlji, iz Telekoma podsjećaju da su vam za uživanje u njenim prednostima neophodni 5G uređaji. Zbog toga su iz Telekoma predstavili novu liniju 5G telefona i tableta koji korisnicima Telekoma donose lakši pristup povoljnim pametnim uređajima za sve namjene – od zabave do obrazovanja – omogućavajući široj populaciji pristup moćima 5G tehnologije.

Novi Non-stop Unlimited korisnici koji u Telekom mrežu dođu do kraja oktobra, osim neograničenih minuta za razgovore u Telekom mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori i 50 GB mjesečno za surfovanje u najbržoj mreži, dobijaju na poklon novi T-Phone, a cijena ovog paketa je svega 15.9 eura mjesečno.

Aktivni Telekom Non-stop Unlimited postpejd korisnici, koji do kraja oktobra ove godine produže ugovor ili pređu na ovaj postpejd paket, uz neograničene minute za pozive ka svim mrežama zemlji i 100 GB brzog interneta, na poklon dobijaju novi T-Phone Pro, koji se od danas nalazi u prodaji u poslovnicama Telekoma širom Crne Gore. U oba slučaja, ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

Unaprijeđene T Phone i  T Phone Pro modeli dolaze u novim bojama, sa više memorije, ažuriranom prednjom kamerom i NFC-om na T Phonu (za plaćanja putem elektronskih novčanika), i Android 13 operativnim sistemom na oba uređaja.

Uz svoje 5G pametne telefone, Telekom premijerno u Crnoj Gori predstavlja T-Tablet, sa ekranom od 10,4 inča, dual SIM-om (mogućnost korišćenja eSIM i fizičke SIM kartice), zatim prednjom kamerom od 8 MP i 128 GB interne memorije, sa mogućnošću proširenja do 2 TB sa Micro SD karticom.

Svi oni koji kupe T-Tablet po cijeni od 9.9 eura mjesečno, sada imaju mogućnost kupovine Libero Plus S paketa mobilnog interneta sa 30 GB mjesečno i duplo nižom pretplatom – od svega 3.5 eur mjesečno.

T Tablet je rezultat kontinuirane saradnje Deutsche Telekoma sa vodećim svjetskim proizvođačem softvera, kompanijom Google. Nakon što su prošle godine zajedno lansirali T Phone i T Phone Pro pametne 5G telefone, ova saradnja se oslanja na međusobne prednosti – dobitnu kombinaciju hardvera, softvera i mreže, kako bi svima omogućili pristup 5G mreži i uslugama. Takođe, T Tablet omogućava pristup određenim  Google Kids Space i Google Entertainment Space sadržajima.

Više informacija o ovoj ponudi može se pronaći na sajtu kompanije www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *