Spremite se za super popuste u Spot radnjama!

Dodajte komentar

Spremite se za super popuste u Spot radnjama!

Pažnja svim trendseterima! Na mjestu gdje se spajaju stil i performanse, počevši od 14. avgusta, možete uživati u najtraženijim brendovima sportske obuće sa nevjerovatnim popustom od 20%, na nove patike i cipele! I tu nije kraj, na sve prethodne kolekcije, očekuj popuste do 40% na sve!

Uzdigni svoj stil sa 20% Popusta na nove patike

The Spot je tvoja krajnja destinacija za sportsku odjeću koja savršeno kombinuje inovaciju i stil. S obzirom na to da se sezona povrataka u školu, fakultet ili trening približava, vrijeme je da unaprijedite svoju obuću. Iskusite uzbuđenje ekskluzivnih ponuda na brendove poput Nike, Adidas, Superdry, Emporio Armani, Calvin Klein, Puma, Kappa, Robe Di Kappa, Pepe Jeans, New Balance i mnoge druge.

‍♀️ Oslobodite Vaš Unikatni Stil ‍♂️

Naše kolekcije nijesu samo vezane za kvalitet i performanse – radi se i o izražavanju tvoje individualnosti. Zahvaljujući eklektičnoj kolekciji brendova u The Spot prodavnici, možeš kompletno kreirati izgled koji snažno odražava tvoju ličnost i strast. Bez obzira da li ideš u teretanu, na trening ili jednostavno pratiš trend atletskog stila, pronađi savršen par patika, trenerku, ili majicu koja se slaže sa tvojim stilom.

Otkrijte Najbolje od Najboljih Brendova

Od klasičnih Adidasovih pruga, preko Nike-ove kultnog ‘štrika’, do luksuza Emporio Armani i Calvin Klein brendova, The Spot je dom najtraženijih imena u industriji sportske I modne odjeće I obuće. Naša pažljivo odabrana kolekcija osigurava da ne ulažete samo u kvalitet i performanse, već i u neuporediv status koji dolazi sa nošenjem ovih kultnih brendova.

Bez obzira da li ste zaljubljenik u fitness, modno osviješćeni sportista ili osoba koja cijeni savršen balans između stila i udobnosti ‘Back To School’ kampanja u The Spot prodavnicama je vaša zlatna ulaznica za velike uštede. Čekamo vas u:

Podgorica, Big Fashion, drugi sprat

Bar, Vladimira Rolovica bb

Ko želi da izbjegne gužve, može iskoristiti sve akcije I poručiti preko naše internet prodavnice, sa besplatnom dostavom za 2-3 dana na adresu. Klikni i poruči na: www.thespot.me

(Promo)

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *