INFINTECH 2023, međunarodna fintech konferencija u Porto Montenegru

Dodajte komentar

Finansijska industrija se brzo razvija na globalnom nivou, a novi projekti se rađaju u Centralnoj i Istočnoj Evropi , uključujući i INFINTECH 2023 – međunarodnu fintech konferenciju koja će se održati 12. i 13. oktobra u slikovitoj marini Porto Montenegro. Sa fokusom na teme kao što su Digital Banking, Open Banking, Customer Experience, AI in Finance i New Business Models and Ecosystems in Banking, ovaj događaj obećava da će biti izvanredna prilika za lidere industrije, pionire i vizionare da se okupe i oblikuju budućnost finansija u ovoj regiji.

INFINTECH 2023 se može pohvaliti izuzetnim programom koji čine ugledni govornici i lideri iz svih oblasti finansijskog i tehnološkog sektora. Novi fintech događaj je organizovan od strane kompanije Logate, softverske kompanije, a globalni sponozor je Mastercard,  globalna tehnološka kompanija u industriji plaćanja. Ove dvije kompanije čine digitalnu ekonomiju dostupnijom i inkluzivnijom, pritom omogućavajući bankama i fintech kompanijama da izgrade proizvode i usluge koje unapređuju iskustvo korisnika.

Tokom dva dana konferencije učesnici će istražiti i diskutovati o najvažnijim izazovima i prilikama sa kojima se finansijski sektor suočava u 2023. godini.

Program konferencije se sastoji iz 5 modula:

  • Digital banking: Otkrijte kako vodeće finansijske institucije koriste digitalne tehnologije da redefinišu svoje usluge i poboljšaju operativnu efikasnost.
  • Open banking: Otkrijte potencijal Open Banking-a i njegov transformišući uticaj na finansijske ekosisteme, podstičući saradnju i osnažujući korisnike.
  • Customer experience: Istražite napredne strategije za pružanje personalizovanih korisničkih iskustava u digitalnom dobu.
  • AI in Finance: Upustite se u revolucionarne primjene vještačke inteligencije i mašinskog učenja u finansijskim uslugama, od detekcije prevara do prediktivne analitike.
  • New Business Models and Ecosystems in Banking: nastanak inovativnih poslovnih modela i ekosistema i njihovu ulogu u oblikovanju budućnosti bankarstva.

INFINTECH 2023 će se održati u konferencijskom centru Dom Vojske, pružajući atmosferu inspiracije i izvrsnosti za učesnike. Sa svjetskim sadržajima i predivnim pogledom na Jadransko more, Porto Montenegro pruža savršen dom za ovaj događaj.

Konferencija će takođe obuhvatiti brojne mogućnosti za umrežavanje, interaktivne panel diskusije i izložbeni prostor sa fintech rješenjima. Učesnici će imati bezbroj prilika za povezivanje, saradnju i izgradnju trajnih partnerstava sa ključnim akterima u finansijskoj industriji.

Ovaj događaj će okupiti regulatorne organe, banke, IT kompanije, fintech stručnjake, preduzetnike, investitore i donosioce odluka iz cijelog regiona Centralne i Istočne Evrope, pokazujući diverzitet finansijskog ekosistema. Učesnici će steći vrijedne uvide, ostvariti značajna poznanstva i formulisati konkretne strategije za uspjeh u evoluirajućem fintech okruženju.

Registracija za INFINTECH 2023 je sada otvorena, a postoje i popusti za ranu prijavu koji traju ograničeni vremenski period. Da biste osigurali svoje mjesto na ovom događaju, posjetite zvanični website konferencije na https://infintech.me/

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *