Telekom Electronic Beats se vraća u Crnu Goru!

Dodajte komentar

Vrijeme je za najluđi provod ovog ljeta – Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze vraća se u Crnu Goru!

Crnogorski Telekom će u četvrtak, 13. jula, u Dolcinium Kitesurf Club-u na Velikoj plaži u Ulcinju organizovati cjelodnevni DJ program. Ulaz na žurku je besplatan i svi su dobrodošli!

Telekom Electronic Beats žurka počeće u 14 sati i trajaće do 23 sata, a program izgleda ovako:

14:00 – 15:30 – DJ 1996

15:30 – 17:00 – Cule

17:00 – 18:30 – Mr. Jools

18:30 – 20:30 – Reznik

20:30 – 22:45 – Catz ‘N Dogz

 

Telekom Electronic Beats žurka na ulcinjskoj Velikoj plaži dio je inicijative „Ljeto radosti, mladosti i slobode“, kroz koju Deutsche Telekom mladima širom Evrope nudi hiljade besplatnih muzičkih iskustava. Za više detalja o možete posjetiti summerofjoy.electronicbeats.net.

„Sve veći ekonomski, ekološki i društveni pritisci sa kojima se svi suočavamo ne zaobilaze ni mlade. U Telekomu međutim vjerujemo da mladi treba da uživaju mladosti, a upravo je muzika žila kucavica kulture mladih. Zbog toga ih pozivamo da iskoriste ovu priliku i da nam se pridruže 13. jula u klubu Dolcinium, kako bismo na Velikoj plaži napravili najbolji provod u Crnoj Gori i zajedno podijelili ovo jedinstveno muzičko iskustvo“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Telekomu.

„Ljeto radosti“, u sklopu kojeg se organizuje ova žurka, najnovije je poglavlje u višegodišnjem programu Telekoma koji je usmjeren na Generaciju Z, kroz koji ova kompanija pruža podršku mlađoj generaciji u svemu što rade.

Telekom Electronic Beats (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Osim nastupa i koncerata koji se organizuju širom Evrope, Electronic Beats takođe obajvljuje magazin i radio i video sadržaj, uz najnovije vijesti iz svijeta elektronske muzike. Osim toga, fanovima savremene elektronske muzike posvećena je online medijska platforma www.electronicbeats.net

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *