Tri nagrade na CIM forumu: Objedinjena kreativnost u kampanji kompanije One

Dodajte komentar

Novogodišnja kampanja kompanije One osvojila je čak tri nagrade u različitim kategorijama na CIM Awards-u, regionalnoj smotri najboljih kampanja u sklopu Foruma medija i kreativnih industrija.

Kao jedan od najznačajnijih regionalnih događaja u industriji marketinga, PR-a i medija,  CIM Forum je i ove godine  brojnim profesionalcima iz spomenutih industrija ponudio prostor za razmjenu ideja I energije, sumirajući uspjehe koji su u prethodnom periodu postigli.

Kada je riječ o saradnji kompanije One i McCann tima, njihov zajednički rad nagrađen je u kategorijama Kreativna strategija, TV reklama & video, kao I PR.

“Baš kao što glavna heroina u našoj reklami sa mnogo strpljenja i ljubavi plete džempere svojoj porodici, tako smo i mi sa McCanom zajednički uspjeli da sjajnim idejama ispletemo cijelu novogodišnju kampanju za našu One porodicu. Ove nagrade su ujedno i priznanje za cijeli naš tim i potvrda da smo, iako mlad brend, na pravom putu u stvaranju inovativnih i efektnih kampanja,” kazala je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikacija u kompaniji One.

Dvije prestižne nagrade u kategorijama Kreativna strategija i TV reklama & video svjedoče o izuzetnoj kreativnosti i strategiji koju su timovi One i McCann  primijenili u stvaranju ove kampanje.

Osim toga, njihova treća nagrada u kategoriji PR pokazuje da su uspješno komunicirali sa širom javnošću, stvarajući pozitivnu percepciju i doživljaj kampanje.

“Ovo je sjajan rezultat koji je postignut zahvaljujući bliskoj saradnji između timova One i McCann. Ove nagrade su priznanje za našu predanost kvalitetu i kreativnosti u radu s klijentima. Radujemo se daljim projektima i nadamo se da će nam donijeti još mnogo ovakvih uspjeha,” kazao je Aleksandar Raičevič, account direktor  McCann-a Podgorica.

Novogodišnja kampanja kompanije One je privukla pažnju stručne javnosti i ostavila snažan utisak na CIM FORUM-u. One i McCann su dokazali da su lideri u industriji marketinga I PR-a, te da su spremni za nove izazove i projekte koji ih očekuju u budućnosti.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *