Kako lako i sigurno platiti sve račune onlajn?

Dodajte komentar

Zamislite da imate aplikaciju na telefonu zahvaljujući kojoj više nikad ne morate ići nigdje da biste platili račune. Nema više odlaska u poslovnice pružalaca usluga, poštu ili banku radi izmirivanja ovih obaveza. Nema ni toga da zavisite od njihovog radnog vremena, pauza, od uklapanja sa drugim obavezama koje imate u toku dana. Saobraćajne gužve, traženje parkinga i odlazak po svakakvom vremenu i nevremenu postali bi prošlost. Isto važi i za čekanje u redovima.

Erste mBanking aplikaciju možete preuzeti besplatno, bilo da koristite Android ili iOS uređaj.

Na svu sreću, ništa od ovoga nije potrebno zamišljati. U nastavku saznajte kako sve može postati dio vaše stvarnosti.

Korak 1: Preuzmite mBanking aplikaciju

Erste mBanking aplikaciju možete preuzeti besplatno, bilo da koristite Android ili iOS uređaj. Ako tek postajete korisnik, dobijate poklon dobrodošlice: nećete plaćati prve tri mjesečne naknade za korišćenje usluge.

Za prijavu u aplikaciju trebaće vam Erste Display kartica ili mToken, zbog čega ćete morati samo jednom da nas posjetite u vama najbližoj filijali. Ovo u isto vrijeme podiže na viši nivo sigurnost svih vaših transakcija preko Erste mBanking aplikacije.

Sada ste spremni za sljedeći korak: otkrivanje svih pogodnosti koje uz mBanking ostvarujete. Bićete u pravu ako pretpostavite da je plaćanje računa onlajn samo jedna od njih i vrlo brzo se uvjeriti da kad imate ovu aplikaciju, imate i banku uz sebe 24/7.

Korak 2: Otkrijte pogodnosti koje mBanking pruža

Da počnemo i ovdje sa plaćanjem računa. Ne samo što možete izmiriti tu obavezu dok ispijate popodnevnu kafu u dnevnoj sobi, već ćete sve završiti uz nižu proviziju u nacionalnom platnom prometu. Uz ovu aplikaciju možete drugim fizičkim licima slati novac sa tekućim ili budućim datumom, bez obzira na to da li se nalaze u zemlji ili inostranstvu.

Na jednom mjestu ćete imati pregled najbližih Erste filijala i preko 300 prodajnih mjesta koja se nalaze u svim crnogorskim opštinama, a na kojima ostvarujete popuste plaćajući Erste karticama. Imaćete uvid u važeću kursnu listu, a možete pratiti stanje po vašem računu, karticama i kreditima. Ako imate Ratku, karticu za plaćanje na rate, upravo preko mBankinga možete promijeniti broj rata na koje otplaćujete neki proizvod ili uslugu ili sve prijevremeno otplatiti.

Možete pratiti stanje po računu, karticama i kreditima, a ako imate Ratku, preko mBankinga možete promijeniti broj rata ili sve prijevremeno otplatiti.

Kad znate velikim djelom šta možete uz pomoć ove aplikacije, vrijeme je da naučite kako sve to možete brzo, jednostavno i bezbjedno obaviti. Vidjećete da vam neće trebati mnogo vremena da to usvojite, a jednom kada se to desi, najveći dio obaveza obavljaćete onlajn.

Korak 3: Pratite uputstvo za korišćenje mBanking aplikacije

Ovdje možete pronaći video-uputstvo za korišćenje aplikacije, u kojem je opisano kako svaka od opcija funkcioniše. Ipak, ako je plaćanje računa onlajn prvo što želite savladati, preporučujemo da pročitate ovaj tekst, u kojem je sve objašnjeno – korak po korak. Na kraju krajeva, uvijek možete pozvati našu Korisničku podršku na 19991 ili nas posjetiti u vama najbližoj filijali Erste banke.

Ako vam se svidi kako je živjeti život sa mBankingom, sjetite se dobro poznate rečenice Sharing is caring. Proširite vijest do onih do kojih vam je stalo, a naročito do najstarijih među vama, za koje dugo čekanje u redovima i gužve mogu biti iscrpljujući. Objasnite im kako sve funkcioniše i ne zaboravite reći da smo im mi, baš kao i vi, uvijek dostupni. Vjerujemo da će i oni vrlo brzo uvidjeti koliko je sve lakše uz Erste mBanking.

Izvor: Erste banka

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *