Uživo pratite prenos prve MICEB konferencije u organizaciji Ekonomskog fakulteta

Dodajte komentar

Na video linku u nastavku možete pratiti live prenos prve MICEB konferencije (Montenegrin International Conference on Economics &amp; Business)<em>,</em> u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koja se održava  u hotelu “Avala Resort &amp; Villas” u Budvi od 25 – 27. maja 2023. godine.<!–more–><span id=”more-290583”></span>

Kompletan materijal sa konferencije će biti dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu <a href=”http://www.mediabiro.tv/” data-saferedirecturl=”https://www.google.com/url?q=http://www.mediabiro.tv&amp;source=gmail&amp;ust=1685095208644000&amp;usg=AOvVaw20ztXmth0OFDglnZULLRIW”>www.mediabiro.tv</a>.

Podsjećamo – konferencija, čiji je pokrovitelj Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma, okupiće renomirane naučnike i istraživače, predstavnike međunarodne poslovne zajednice kao i kreatore ekonomskih politika. <strong>Više od 170 (ko)autora iz 15 zemalja</strong> prijavilo je radove za učešće. Partneri u organizaciji konferencije su Elektroprivreda Crne Gore, Chayton Capital, Hipotekarna banka, dok su medijski partneri Bankar.me i Ninamedia.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *