Hyatt Regency Kotor Bay Resort najavljuje zvanično otvaranje 1. juna ove godine

Dodajte komentar

Smješten u srcu čuvenog Bokokotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, prvi Hyatt  resort u Crnoj Gori nudi gostima mirnu i harmoničnu atmosferu fokusiranu na wellbeing

Kompanija Krolbay i hotelska grupa Hyatt Hotels Corporation najavljuju zvanično otvaranje Hyatt Regency Kotor Bay Resort za 1. jun ove godine. Ovo je prvi Hyatt-ov hotel u Crnoj Gori, koji će gostima pružiti priliku da iskuse dramatičan pejzaž Kotorskog zaliva u ambijentu koji je osmišljen tako da pruži savršen komfor uz besprekoran servis.

“Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti novi, transformisani Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promovisanju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom Hyatt-a u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i vjerujemo da ćemo dati podsticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo da radimo u cilju unapređenja ponude i podizanja nivoa usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija”, izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay d.o.o. Objekat ranije poznat kao Blue Kotor Bay Premium Spa Resort prošao je sveobuhvatnu transformaciju koja je krenula novembra 2021. godine.

Hyatt Regency Kotor Bay Resort, smješten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi harmonije sa prirodom.  Savremeni, ekološki dizajn i sklad spoljašnijh i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

“Raduje nas što smo od prirode posudili elemente sa kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste”, istakao je Saveljić.