Ulaznice za Made in New York Jazz Festival Montenegro 2023 u prodaji!

Dodajte komentar

Ulaznice za ovogodišnji Made in New York Jazz Festival Montenegro 2023. su u prodaji. Do 12. Juna, ulaznice će biti dostupne po cijeni od 17 Eura za koncerte u Tivtu (Synchro stage – Porto Montenegro, 16. Jun u 21h) i Podgorici (The Capital Plaza atrijum, 18. Jun u 21h). Nakon tog datuma, cijene ulaznica biće 20 Eura, zato je preporuka organizatora da svi zainteresovani požure i kupe svoju early-bird ulaznicu po povlašćenim uslovima.

Ovogodišnje izdanje festivala otvoriće koncert poznate makedonske grupe Leb i Sol i to u četvrtak, 15. Juna u jazz klubu Sejdefa u Podgorici, sa početkom u 22h. Cijena ulaznice iznosi 12 Eura.

U subotu, 17. Juna u istom klubu u Podgorici, koncert u okviru festivala održaće Vasil Hadžimanov bend, sa početkom u 22h. Cijena ulaznice i za ovaj koncert iznosi 12 Eura.

Za sve koncerte u jazz klubu Sejdefa, informacije možete dobiti na broj telefona +382 69 000 150.

U odnosu na prethodne godine, uz poznate lokacije na kojima možete kupiti ulaznice (Blue Room, Porto Montenegro, Tivat i jazz club Sejdefa, Podgorica), ulaznice za ovogodišnji Made in New York Jazz Festival možete kupiti online i to na adresi www.jazzmne.com/shop

Pridružite nam se ovog juna na vanserijskim džez koncertima u Tivtu i Podgorici i uživajte u bravurama nekih od najvećih svjetskih, evropskih i regionalnih džez majstora – Dee Dee Bridgewater, Dennis Chambers, Bisera Veletanlić, Ashley Pezzotti, Aaron Goldberg i mnogi drugi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *