Wulfenia – sigurna investicija na sjeveru Crne Gore

Dodajte komentar

Investirajte kupovinom hotelske jedinice u kondo hotelu Wulfenia u Kolašinu, jednoj od najbrže rastućih turističkih destinacija u Crnoj Gori.

Kupovinom hotelske jedinice – apartmana ili sobe –  u novom kondo hotelu Wulfenia u Kolašinu, vlasnici dobijaju luksuznu nekretninu na prestižnoj lokaciji u svom vlasništvu, koja je istovremeno sigurna i isplativa investicija. Uporedo sa rastom vrijednosti nekretnine u skladu sa kretanjima na tržištu, vlasnik/ca ostvaruje prihode od iznajmljivanja, bez brige o održavanju kako vlasničke jedinice, tako i zajedničkih prostorija.

Kako funkcioniše kondo model?

Hotel Wulfenia funkcioniše po principu kondo poslovnog modela, što podrazumijeva aranžman u sklopu kojeg hotel održava jedinice na nivou kvaliteta visoke kategorije, te izdaje dostupne sobe i apartmane kojima se nekretnina plasira kao hotel za odmor kada ga vlasnik/ca ne koristi, i to minimum deset mjeseci u godini. “Zahvaljujući upravo ovom poslovnom modelu i renomiranom hotelskom operateru, koji nam omogućavaju da kupcu garantujemo prihod pet godina od otvaranja u iznosu od 5% od neto kupoprodajne cijene godišnje, primijetili smo da se sve više interesenata odlučuje za ovaj tip aranžmana koji nudi siguran povrat investicije, ali i očuvanje i rast cijene same nekretnine. Uz to, profesionalno upravljanje i izdavanje vlasničkih jedinica, te čuvanje i održavanje zajedničkih prostorija, dodatni su razlozi zašto bilježimo povećano interesovanje za naš kondo hotel,” istakao je Marko Čanović, izvršni direktor BB Invest Group-a, koji je investitor na ovom projektu čije se otvaranje očekuje tokom 2024. godine.

Ponuda kondo hotela Wulfenia

Objekat sa visoko kvalitetnom gradnjom, te moderno dizajniran i uređen kondo hotel Wulfenia, sadži 60 pojedinačnih hotelskih soba i apartmana kvadrature od 25,24 m2 do 28,53 m2, odnosno od 43,62 m2 do 99,97 m2. Unutrašnjost dostupnih jedinica, koje se prodaju u potpunosti opremljene po sistemu “ključ u ruke”, karakteriše sofisticiran dizajn enterijera, te pažljivo biran elegantan i kvalitetan namještaj koji obezbjeđuju maksimalan komfor i udobnost.

Pored navedenog, vlasnici jedinica i njihovi gosti će imati pristup hotelskom spa & wellness centru, te baru i restoranu gastronomskog koncepta jedinstvenog na sjeveru Crne Gore, sa pravom na popust na sve komercijalne usluge do 20%, u zavisnosti od tipa servisa i perioda u godini. Upravljanje hotelom povjereno je istaknutoj menadžment kompaniji u hotelskoj industriji Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, dobitnik nekih od najprestižnijih ugostiteljskih i menadžment nagrada u zemlji i regionu.

Kondo hotel Wulfenia, koji se nalazi u srcu novog savremenog stambeno-poslovnog objekta na vrlo atraktivnoj i praktičnoj lokaciji u centru Kolašina, u blizini je svih sadržaja koje ovaj grad nudi.

Više informacija o ponudi i cijenama hotelskih jedinica zainteresovani mogu dobiti na web stranici https://wolfcondominium.me/kondo-hotel/ ili putem maila [email protected] i telefona 067 999 888. 

(PROMO)

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *