ProfitApp – eWallet za cijelu Evropu

Dodajte komentar

Prva crnogorska franšiza, koju mnogi građani Crne Gore i regiona već poznaju i koriste u svakodnevnom plaćanju, počinje da funkcioniše kao eWallet u EU.

Tim povodom razgovarali smo sa direktorom ProfitApp International-a, Aleksandrom Anđušićem.

Pitali smo ga kakvi su naredni koraci ovog poslovnog sistema.

Aleksandar Anđušić: Pozdrav čitaocima Bankara. Upravo smo završili posjetu Sloveniji. Tamo se već razvija franšiza, i to izuzetno uspješno. Ipak, osnovni razlog našeg odlaska je potpisivanje ugovora sa renomiranom kompanijom PayWiser.

Šta to znači za vaš dalji razvoj?

Ovaj ugovor je finalni korak na putu da postanemo eWallet na području Evropske Unije. To nam otvara vrata jedinstvenog tržišta sa 446 miliona stanovnika. U toku je osnivanje naše ćerke – kompanije EU koja će upravljati platnim procesima između svih učesnika u našem poslovnom sistemu.

Građani ovih zemalja će preko ProfitApp-a, kupovati uz trenutni keš-bek, plaćati račune, slati novac. Preko naše aplikacije, moći će da dobiju platne kartice. Naš eWallet će objediniti sve poznate funkcije, koristeći najsavremeniju tehnologiju. Cjelokupno rješenje je razvijeno InHouse i naše je autorsko vlasništvo, što nam daje sigurnost i veću isplativost u dugoročnoj eksploataciji. Kao što smo rekli, imaće sve navedene funkcije kao i dopunjavanje računa (TopUp), plaćanje na POS terminalima svuda u svijetu i podizanje novca na bankomatima. Ono po čemu ćemo biti jedinstveni i što smatramo da će korisnicima biti od izuzetnog značaja je međunarodni transfer novca. Planiramo da u okviru jednog brenda i jedne aplikacije omogućimo korisnicima slanje novca između zemalja Zapadnog Balkana i EU.

Da li ćemo i mi moći koristiti ProfitApp aplikaciju kao EWalet?

Pravna regulativa, veliko i dinamično tržište i sigurnost ulaganja su faktori koji su stavili EU na prvo mjesto. Radimo na tome da i korisnici iz Crne Gore, Srbije, BiH kao i Makedonije i Albanije u ovoj godini steknu ove mogućnosti koje bi im itekako koristile. E Walet je potpuno nezavisan. Možete biti korisnik bilo koje banke, a koristiti ProfitApp. Takođe keš-bek uz ostale benefite ostvarivaće u hiljadama objekata. Ovih dana  ćemo u Hotelu Hilton u Crnoj Gori kao i u Beogradu predstaviti razvojni put ove popularne aplikacije kao i dodatne benefite koje očekuju korisnike.

Da li možete nešto kratko reći o tim ekstra benefitima i za Bankar?

Od početka same ideje i osnivanja koncepta, ProfitApp uvijek nastoji da koristi nova znanja i sprovodi najviše standarde poslovanja. Tako i sada kompanija ulaže dodatna sredstva i napore da korisnicima obezbijedi maksimalnu sigurnost. Razvoj ProfitApp donijeće i neke revolucionarne benefite moguće čak i ove godine. Ipak, smatramo da je prerano da o tome govorimo široj zajednici. Za naše Biznis partnere razvijamo Business Inteligence sposobnu da pruži duboki uvid i analitiku neophodnu za donošenje ispravnih odluka u formiranju ponude. Tu su i referal biznis paketi koji omogućavaju preduzimljivijim korisnicima i mogućnost posebnog kanala profita.

Kako funkcioniše ProfitApp franšiza?

Franšizing je prepoznat kao idealan model nastupanja na novim tržištima i omogućava optimalan odabir poslovnih partnera na svakom tržištu. U skladu sa najboljim praksama, u svakoj zemlji su ponuđene Master franšize, gdje partneri imaju mogućnost da trajno steknu vlasništvo nad vlasničkim udjelima i svake godine ostvaruju dobit u vidu dividende. Master franšizing partneri koordiniraju Teritorijalnim franšizama, vode pregovore i integraciju sa nacionalnim trgovačkim lancima.

Želimo vam puno uspjeha u širenju i usavršavanju vašeg poslovnog modela. Očekujemo da ćemo i u budućnosti od vas dobijati ovako dobre vijesti.

Zahvaljujem i pozdravljam, u ime ProfitApp-a, sve čitaoce renomiranog portala Bankar.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *