Konkurs za podršku preduzetništvu u Podgorici otvoren do 20. februara

Dodajte komentar

Sekretarijat za podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica raspisao je Konkurs za raspodjelu sredstava namijenjenih podršci preduzetništvu, a koji je otvoren do ponedjeljka, 20. februara.

Riječ je o pozivu na koji se mogu prijaviti sva pravna lice sa statusom malog preduzeća, odnosno preduzetnici sa prebivalištem ili sjedištem na teritoriji Glavnog grada, a koja planiraju proširenje kapaciteta u prostornom ili tehničkom smislu.

“Ovim Konkursom Glavni grad stavlja na raspolaganje 70.000 eura, a maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je 3.000 eura”, preciziraju iz Glavnog grada.

Neophodnu dokumentaciju za prijavu čine pismo namjere, kopija lične karte, profakture ili dokaz o neizmirenim računima za kupovinu osnovnih sredstava iz proteklih šest mjeseci, te rješenje o upisu u sudski registar, odnosno registar nadležnog opštinskog organa.

Više detalja o konkursu za raspodjelu sredstava opredijeljenih za podršku preduzetništvu zainteresovani mogu naći na posebnoj stranici Glavnog grada.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *