Prvi “Love Run Podgorica” u duhu ljubavi i rekreacije

Dodajte komentar

LoveRun, novi sportsko – rekreativni događaja koji organizuje  Multisport Akademija MAYER uz podršku Crnogorskog Telekoma, održao se danas na aerodromu Špiro Mugoša u Podgorici. U jednočasovnoj  trci od 5km učestvovalo je  oko 170 takmičara, a u susret Danu zaljubljenih, pored individualnih takmičara, simbolično, za prvo mjesto borili su se i parovi.

Pored Podgorice, trka se danas održala u još tri države, odnosno šest gradova  u regionu, kazao je agenciji Media Biro, organizator Igor Majer.

“Ovo je idealna prilika da se Dan zaljubljenih obilježi na nešto drugačiji način. Učesnici su učestvovali samostalno, kao i u parovima , a ovom nesvakidašnjom trkom smo promovisali ljubav, jer su se ovdje okupili roditelji sa djecom, kumovi i prijatelji, koji su iskoristili ovaj idealni prostor da što bolje  provedu ovaj dan vikenda”, kazao je on.

Majer je smatra da je ovim događajem Podgorica dobila na regionalnom značaju, te da se sa aredoroma Špiro Mugoša danas poslala poruka o jednoj drugačijoj Podgorici.

Prvo mjesto pripalo je mladom Baraninu, Miljanu Kukuličiću.

“Čast mi je da sam učestvovao na ovako jedinstvenom događaju. Zahvalio bih se mom treneru, koji mi svakodnevno pomaže kako bih ostvario što bolje rezultate. Organizacija trke je odlična, uprkos vjetru, proveli smo se odlično”, poručio je on.

Mlada atletičarka, Andrea Saita osvojila je prvo mjesto u ženskoj konkurenciji.

“Zadovoljna sam postignutim rezultatom, i drago mi je da se baš na ovom mjestu, organizovala trka, i da smo još jednom promovisali sport kao i zdrave načine života”, rekla je ona.

(Mediabiro.tv)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *