Podrška Telekoma crnogorskim spasiocima u Turskoj

Dodajte komentar

Nakon razornog zemljotresa koji je početkom sedmice pogodio Tursku i Siriju, ekipa spasilaca iz Crne Gore otputovala je u Tursku gdje već učestvuju u raščišćavanju ruševina i potrazi za preživjelima.

Kako bi im tokom boravka u Turskoj komunikacija sa porodicama u Crnoj Gori bila lakša, Crnogorski Telekom je članovima spasilačkog tima u svojoj mreži omogućio besplatne gigabajte i određene resurse za besplatne dolazne i odlazne pozive.

Iz Telekoma takođe podsjećaju da je od utorka opet aktivan broj Crvenog krsta Crne Gore 15888 za SMS donacije građana koji žele da pomognu stanovnicima ugroženih regija Turske i Sirije.

Broj je dostupan korisnicima svih mreža, a korisnici Telekoma mogu slanjem SMS-a na broj 15888 donirati 1€. Donacijama će u skladu sa potrebama na terenu upravljati Crveni krst Crne Gore, koji je u kontuniranoj komunikaciji sa kolegama iz Turske i Sirije, kao i sa Međunarodnom federacijom društava Crvenog krsta/Crvenog polumjeseca.

„Saosjećamo sa stanovništvom Turske i Sirije u teškoj situaciji koja ih je zadesila poslije katastrofalnog zemljotresa“, navodi se na društvenim mrežama Crnogorskog Telekoma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *