Počelo prikupljanje javnih ponuda za zakup hala nekadašnje fabrike Obod

Dodajte komentar

Prijestonica Cetinje raspisala je dva javna poziva za prikupljanje ponuda za davanje u zakup hala na prostoru bivše fabrike Obod, a zainteresovani se mogu prijaviti do 1. marta.

Riječ je o ponudama za zakup nepokretnosti površine 6.267 kvadratnih metara i to na deset godina. Uslovi su: investiciono ulaganje od minimum 500.000 eura, adaptacija i rekonstrukcija postojećih nepokretnosti i opremanje, kao i otvaranje minimum 20 novih radnih mjesta i to u prve dvije godine od zaključivanja ugovora o zakupu.

“Javnim pozivom za prikupljanje ponuda za davanje u zakup nepokretnosti površine 40.453 kvadratnih metara određen je period trajanja zakupa na 30 godina i investiciono ulaganje od minimum 70 miliona eura za period od sedam godina i otvaranje minimum 100 novih radnih mjesta u periodu od sedam godina od dana zaključivanja ugovora”, stoji u drugom pozivu.

Ponude se predaju u Građanskom birou Prijestonice Cetinje, u Bajovoj ulici broj 2 na Cetinju, radnim danima od 8 do 14 sati – zaključno sa 1. martom do 10 sati, bez obzira na koji način je ponuda upućena.

Javni pozivi objavljeni su na zvaničnom sajtu Prijestonice Cetinje i linku

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *