Bankar podcast: Montex Elektronika, trećeplasirani projekat u konkursu “Okvir pomoći”

Dodajte komentar

NLB Banka je septembru prošle godine otvorila prijavu na treći po redu konkurs za male lokalne biznise #OkvirPomoći.

Posljednjih godina NLB Grupa je posvetila veliku pažnju održivom poslovanju u regionu Jugoistočne Evrope, koji shvata kao svoj dom i u kojem je prisutna sa svojim članicama. Stoga se projekat #OkvirPomoći prošle godine fokusirao na podršku zelenim idejama koje će donijeti napredak i priliku za razvoj i bolji život.

U okviru konkursa, najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa je pripremila sponzorska sredstva u iznosu od 100.000 EUR za tri regionalna pobjednika (prvorangirani projekat dobio je 50.000 EUR, drugoplasirani projekat 30.000 EUR, a trećeplasirani 20.000 EUR).

U projektu #OkvirPomoći učestvovalo je čak 300 kompanija iz regiona. Među njima, žiri prvog nivoa najprije je izabrao 10 finalista sa svakog tržišta na kojem posluje NLB, a potom je međunarodni ekspertski žiri izabrao tri najbolja među njima,

U saradnji sa NLB Bankom portal Bankar će predstaviti crnogorske finaliste takmičenja.

U prvoj epizodi serijala razgovarali smo sa Aleksandrom Radulovićem, izvršnim direktorom kompanije Montex Electronika koje je na regionalnom takmičenju među 60 finalista osvojila treće mjesto sa projektom Mokos, platformom za rano otkrivanje požara i pravovremeno obavještavanje nadležnih službi preko aktivnog monitoring centra.


Podsjetimo se promotivnog spota za treći regonalni NLB konkurs “Okvir pomoći”.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *