Pošta Crne Gore i Eko fond potpisali Memorandum o saradnji

Dodajte komentar

Izvršni direktori Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić i Fonda za zaštitu životne sredine – Eko fond Draško Boljević potpisali su danas Memorandum o saradnji.

Potpisanim Memorandumom utvrđeni su modeli saradnje u cilju realizacije zajedničkih projekata, programa i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promjena, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

On je rekao da je siguran da će saradnja s Eko fondom, s obzirom na strateška opredjeljenja Pošte kada je riječ o zaštiti životne sredine, biti uspješna priča koja će realizovati projekte značajne za Poštu, Eko fond, ali i za sve građane Crne Gore.

Draško Boljević, izvršni direktor Eko fonda, je kazao da potpisivanje Memoranduma predstavlja uspješan završetak prve faze saradnje i najavljuje buduće zajedničke aktivnosti Pošte i Eko fonda.

“Postoji veliki prostor i brojne mogućnosti naše saradnje. Energetska efikasnost je svakako jedna od tačaka koju bih targetirao”, kazao je Boljević naglasivši da Poštu vidi kao poželjnog korisnika i partnera.

Media Biro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *