(VODIČ) O čemu treba voditi računa prilikom kupovine prvog stana?

Dodajte komentar

Samo vaš životni prostor, mjesto koje ćete zvati domom visoko je na listi vaših prioriteta. Čini vam se da svaki čas pravite procjene i planove u vezi sa tim. Nema dana kada ne postavite sebi neko od pitanja poput:

  • Da li je sada pravo vrijeme za kupovinu ili je bolje sačekati i nastaviti sa iznajmljivanjem stana?
  • Kako odabrati pravi kreditni aranžman?
  • Koji sve troškovi prate kupovinu i posjedovanje vlastitog stana?

Rješavanje stambenog pitanja nešto je o čemu svako sanja, a kada dođe vrijeme za to, definitivno i jedan od važnijih trenutaka u životu. Kao što to obično biva, sve važne odluke prate i nedoumice, koje treba otkloniti kako bismo došli do najboljeg mogućeg rješenja u datom trenutku.

Ako ste spremni za jedan od najvećih koraka u životu, ali niste sigurni odakle početi i kojim redom završavati stvari koje se tiču kupovine prve nekretnine, preuzmite naš vodič, koji će vam pomoći da dođete do odgovora na glavna pitanja u vezi sa kupovinom stana.

U slučaju da vam zatreba finansijska podrška kako biste ostvarili svoje snove, tu je naša ponuda stambenih kredita. Kako biste uštedjeli sebi vrijeme, popunite online prijavu za kredit. Nakon unosa podataka, u prijavi možete odabrati termin i filijalu, u kojoj ćemo nastojati da zajedničkim snagama dođemo do najboljeg rješenja, kojim ćete biti korak bliže kupovini prve nekretnine.

Izvor: Erste banka

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *