Za pretpraznične vikende, pripejd korisnicima Telekoma 100GB ili besplatni razgovori u mreži

Dodajte komentar

Praznici su vrijeme za poklone – a najveći poklon je kada smo povezani sa onima do kojih nam je najviše stalo. Crnogorski Telekom je zbog toga, nakon besplatnih gigabajta za sve postpejd korisnike, otključanih Extra TV kanala i nove Odlične postpejd tarife i 5G uređaja za 1 euro mjesečno, pripremio iznenađenje i za svoje pripejd korisnike.

Svi pripejd korisnici Crnogorskog Telekoma u periodu od 1. decembra do 1. januara mogu da biraju između 100 GB ili 1000 minuta za razgovore u mreži, kako bi tokom dva decembarska vikenda pripreme za praznične dane učinili što jednostavnijim, bez razmišljanja o resursima koje imaju u paketu.

Besplatni praznični vikend gigabajti ili minuti mogu se aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju bilo kog dana u sedmici. Gigabajti ili minuti su validni od petka u ponoć do nedjelje u ponoć. Korisnik može iskoristiti dva vikenda za poklon gigabajte ili minute do kraja decembra 2022. godine, računajući i novogodišnji vikend 31. decembar – 1. januar.

Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery, kako bi aktivirali besplatne vikend gigabajte.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *