One je od danas olimpijska mreža Crne Gore

Dodajte komentar

Kompanija One potpisivanjem ugovora o saradnji, danas je postala mreža Crnogorskog olimpijskog komiteta ( COK). Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik Dušan Simonović i izvršni direktor kompanije Branko Mitrović.

Tom prilikom, Simonović je kazao da je kompanija One, kao regionalni lider u telekomunikacijama, nakon promjene imena i ribrendinga, pokazala razumijevanje za sport.

“Očekujemo da će kroz to partnerstvo biti unaprijeđene pripreme sportista pod okriljem Međunarodnog i Evropskog olimpijskog komiteta, ali i da će zajedničkim snagama raditi na promociji olimpizma i vrijednosti koje on baštini. Logo kompanije One, broj jedan, najinspirativniji je broj u svijetu sporta, a danas taj jedan, postaje član našeg tima”, zaključio je Simonović.

Izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović istakao je da ih sa COK-om povezuju zajedničke vrijednosti, i  naglasio da kompaniju na čijem je čelu obavezuje ostvarenje dva cilja.

“Prvi je da omogućimo besprekornu mrežu koja će naše Olimpijce povezati sa svojim najdražima, ali i sa svima nama koji ćemo kao jedan stajati uz njih sve do Pariza. Drugi je ostvarenje naše želje da probudimo ljubav prema sportu kroz različite društveno odgovorne aktivnosti koje ćemo realizovati zajedničkim snagama”, kazao  je Mitrović.

Crnogorskog bokserka Bojana Gojković zahvalila se COK-u i dodala da  uvijek prepoznaju kako sportske nade, tako i prave partnere.

Crnogorska olimpijka Marija Vuković kazala je da je raduje što je kompanija One prepoznala misiju koju širi COK i što će u narednom periodu zajedno promovisati sport i olimpizam u Crnoj Gori.

“Osim što sam vjerna korisnica One mreže, One i ja smo pioniri u svojim oblastima  oni su prva mobilna mreža u Crnoj Gori, a ja sam Crnoj Gori donijela prvo olimpijsko finale u atletici”, rekla je Vuković.

Voljela da sport bude omogućen djeci i mladima, kazala je karatiskinja Milena Jovanović.

“On gradi volju i karakter, uči fer-play-u, pozitivno utiče na samopouzdanje. Mi ćemo sve do Olimpijade uz One biti tu za njih, u namjeri da popularizujemo sport”, dodala je ona.

Bokser Petar Liješević je rekao da je sport njegov život.

“Svoj djeci želim da sport bude makar dio njihovog života. Da bude više zastupljen u školama, da uživamo u toj igri, da na terenu učimo da pobjeđujemo i da gubimo, da poštujemo protivnike. Vjerujem da ćemo do Igara sa timom iz kompanije One upravo raditi na tome”, rekao je Liješević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *