Zašto je Samsung Galaxy Z Fold4 kralj produktivnosti?

Dodajte komentar

Samsung Galaxy Fold4, pametni telefon posvećen našoj boljoj produktivnosti, postao je još bolji. Najnoviji model ovog preklopnog uređaja vam donosi najbolje karakteristike do sada, kao stvorene za pospješivanje produktivnosti.

Obavljanje poslova kada smo u pokretu, u kancelariji, između sastanaka i slično može predstavljati pravu borbu, posebno kada nemamo vremena za nošenje i uključivanje laptop-a, a tradicionalni pametni telefoni nam ne pružaju sve mogućnosti za ugodan i efikasan rad. Zato je prelazak na Samsung Galaxy Fold4 pravo osvježenje i formula za uspjeh.

Otvara se tako da dobijete 7,6-inčni ekran, koji je skoro dvostruko veći od ekrana tipičnog pametnog telefona. Prepun je korisnih alata i funkcija koje izvlače maksimum iz vašeg uređaja, a time i vašeg radnog dana. A kada se radni dan završi, omogućava vam niz drugih opcija sa kojima vam drugi uređaji skoro da neće biti ni potrebni.

Suptilan, upečatljiv i fleksibilan

Unaprijeđeni dizajn novog Z Fold4 čini njegov izgled suptilnijim, ali veoma upečatljivim. Korisnicima se posebno svidjela lakoća korištenja telefona jednom rukom kada je preklopljen. Novi model je 3 mm kraći, 2 mm uži i 0,1 mm tanji od prethodnika, a težina mu je samo 263 grama. Glavni displej je više od 45% snažniji zahvaljujući Gorilla Glass Victus Plus staklu i Armor Aluminium okviru. Pri kupovini je moguće izabrati jednu od tri ponuđene boje: sivo-zelena, bež i fantomska crna.

Galaxy Z Fold4 pravi fenomenalne fotografije i video snimke sa unaprijeđenim 50MP širokim objektivom i 30x Space Zoom objektivom. Raznovrsni režimi rada kamere, uključujući veću mapu zumiranja aktiviranu u Capture View režimu, dupli pregled i selfie zadnjom kamerom su posebno napravljeni da bi se iskoristio jedinstveni hardverski dizajn za veću fleksibilnost korištenja kamere. Takođe, sa većom veličinom piksela, 23 posto jačim senzorom  i unaprijeđenom snagom obrade, korisnici mogu praviti jasne fotografije čak i noću.

Kako do produktivnosti bez premca

Galaxy Z Fold modeli su unijeli revoluciju u našu poslovnu rutinu i pružili nam brojne mogućnosti za korištenje više aplikacija odjednom, jednu do druge, kako bismo bili organizovaniji i uspješniji u onome što radimo. Sada je priča podignuta na viši nivo s novim i zanimljivim unapređenjima. Alati za multitasking dostupniji su uz novi taskbar na dnu ekrana, kao na računaru, gdje je aplikacije lako odabrati i pokrenuti. Moguće je izabrati App Pairs, što omogućava postavljanje omiljenih prozora na Edge Panel, koji se otvaraju jednim dodirom. Prelaskom slijeva nadesno sa dva prsta otvarate drugi prozor, a uz sve to možete provjeravati svoj kalendar dok pišete e-mail ili pisati poruke dok pregledate PowerPoint prezentaciju. Kada su vam otvorena dva prozora, slike, linkove ili tekst možete jednostavno prevlačiti iz jednog u drugi, kao što biste radili na svom PC-ju. Tako štedite vrijeme i unapređujete svoju produktivnost.

Tu je i novi Flex mode s kojim posebno koristite prednost savijanja glavnog ekrana na pola. Među aplikacijama koje su optimizovane za Flex način rada su YouTube, Netflix i Disney Plus gdje se video i drugi sadržaji reprodukuju na gornjoj polovini ekrana, a kontrole i komentari pojavljuju na donjoj.

S obzirom na to da možete birati između načina rada pametnog telefona i tableta, vaše videokonferencije sada predstavljaju sasvim novo iskustvo. Razgovarajte bez upotrebe ruku i ne brinite gdje ćete postaviti svoj uređaj dokle god imate ravnu površinu oko sebe. Ako bude potrebno, koristite S Pen za pisanje bilješki tokom razgovora.

Kako smo navikli da Samsung pruža samo najbolje, odlična vijest je i da uz kupovinu ovog uređaja dobijate i 4 mjeseca mogućnosti besplatnog korišćenja YouTube Premium-a. Takođe, dodatni benefit koji Samsung nudi je i uživanje u šestomjesečnom korišćenju OneDrive-a sa besplatnih 100GB prostora za skladištenje omiljenih materijala i sadržaja, čime dodatno možete zaštititi, ali i sačuvati sve potrebne podatka.

Više informacija o Galaxy Z Fold4 5G potražite na OVOJ STRANICI.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *