Zbog zaboravljenog kofera evakuisana NLB, dio centra Podgorice bio u blokadi

Dodajte komentar

U torbi koja je jutros nađena pored bankomata NLB banke kod mosta Milenijum u centru Podgorice nalazile su se lične stvari, utvrdila je policija nakon uviđaja tokom kojeg je bio blokiran saobraćaj u tom dijelu grada.

Zaposleni i klijenti ove poslovnice u zgradi centrale NLB banke ranije danas bili su evakuisani, jer je policiji prijavljeno da je pored bankomata ostavljena torba.

Istovremeno, dio Bulevara Ivana Crnojevića i dio Bulevara Stanka Dragojevića bio je zatvoren za saobraćaj i pješake, ali se saobraćaj odvijao preko mosta Milenijum.

Iz Uprave policije je tada saopšteno kako se zbog prijave mora obaviti kontradiverzioni pregled i ispoštovati procedura, jer se kofer u tom slučaju tretira kao “opasan objekat”.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Adria, mladić i djevojka zaboravili su jutros kofer kada su podizali novac sa bankomata NLB banke. No, dok su se vratili do poslovnice kako bi uzeli torbu, policija je već bila na licu mjesta. Kako piše portal, mladić je policajcima objasnio kako je došlo do ovakve neželjene situacije.

Izvor: portali

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *