EPCG: Ostaju popusti za domaćinstva koja redovno plaćaju račune

Dodajte komentar

Popust za utrošenu električnu energiju koji je važio od 1. jula do 30. septembra, primjenjivaće se do posljednjeg dana ove godine, odlučio je Odbora direktora EPCG.

Kako su naveli iz ove državne energetske kompanije, i dalje će važiti popust za domaćinstva koja se snabdijevaju preko EPCG, a koja su bez duga za utrošenu električnu energiju na kraju obračunskog perioda.

Domaćinstva koja su članovi Zlatnog tima i imaju mjesečnu potrošnju manju od 500 KWh mogu očekivati popust od 13 odsto na vrijednost obračunate aktivne električne energije i mrežnih usluga. Ostala domaćinstva redovna u plaćanju svojih obaveza, a čija je mjesečna potrošnja manja od 500 KWh, imaće pet odsto popusta takođe na na vrijednost obračunate aktivne električne energije i mrežnih usluga.

“Svrha ovakve politike popusta jeste podsticanje štednje. Odbor direktora EPCG koristi priliku da pozove građane da, polazeći od činjenice da se cio svijet nalazi u stanju energetske krize, racionalizuju potrošnju električne energije”, stoji u saopštenju EPCG.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *