“Blue Kotor Bay” u Stolivu od naredne godine dio luksuznog lanca Hyatt

Dodajte komentar

Hajat stigao u Crnu Goru. Raduje dolazak vodećih američkih hotelskih brendova, poručio je premijer Dritan Abazović nakon sinoć potpisanog ugovora između kompanija Krolbay i Hyatt (Hajat).

Na osnovu potpisa koje su na ugovor staili potpredsjednik za razvoj u Hajatu Takuji Aojama i izvršni direktor danilovgradskog “Krolbay-a” Saša Saveljić, od 2023. će nekadašnji rehabilitacioni centar Vrmac u Stolivu – koji već nekoliko godina s novim kapacitetima posluje pod imenom “Blue Kotor Bay Premium Spa Resort” – postati Hyatt Regency Kotor Bay.

“Njaveći patriotski čin je da dovodimo najveće brendove u Crnu Goru i da Crnu Goru koja je unikatna, najljepša zemlja na svijetu, obilježe brendovi najboljih hotela u svijetu i budemo dio globalne mreže onoga što znači najbolji servis i ponuda svugdje. Velika je čast i zadovoljstvo što u Crnu Goru dolazi Hajat”, rekao je Abazović.

Smatra da Hajat nije mogao da izabere ljepšu lokaciju nego hotel u Boki Kotorskoj, te da je ovo samo prvi u nizu hotela koji će imati u Crnoj Gori.

Takuji Aojama je pozdravio prisutne na našem jeziku, uz poruke dobrodošlice svim budućim gostima.

“Ovo je prvi hotel koji se otvara u Crnoj Gori, sigurni da ćemo obezbijediti usluge koje naši gosti očekuju. Želimo da osiguramo saradnju sa partnerima koji brinu o našim brendovima i o svojim ljudima isto kao mi. Zato smo donijeli odluku da danas budemo ovdje”, rekao je Aojama.

Potpisivanju Ugovora prisustvovala je i ambasadorka SAD Džudi Rajzing Rajnke koja je istakla da je ovo poseban događaj za sve nas.

“Svjetska klasa američkog brenda stigla je u Crnu Goru. Izgradnja reputacije je važna, posebno za državu kojoj je turizam primarna privredna grana. Biće ovo i dobar signal za dolazak novih investitora iz SAD i drugih država”, rekla je Rajzing Rajnke.

Ceremoniji potpisivanja Ugovora prisustvovali su i predstavnici resornog ministarstva, primorskih opština, ugledni turistički poslenici i privrednici.

Hyatt Hotels Corporation, jedan od vodećih svjetskih hotelskih brendova, ima više od 1.150 hotela u 71 zemlji na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *