Air Montenegro: Treći avion ponovo operativan, od danas normalizacija saobraćaja

Dodajte komentar

Nacionalna avio-kompanija Air Montenegro objavila je da je avion “airbus A320” ponovo u funkciji, te da će saobraćaj od danas biti normalizovan.

Kako su podsjetili, zbog tehničke neispravnosti aviona iznajmljenog od hrvatske kompanije Trade Air došlo je do promjena u planu saobraćaja, kao i kašnjenja pojedinih letova.

“Air Montenegro je sve svoje raspoložive kapacitete usmjerio na organizovanje i realizaciju saobraćaja, sa ciljem da putnici dođu do željene destinacije u najpribližnije vrijeme planiranom, poštujući prije svega bezbjednost i sigurnost putnika. Brza reakcija tima nacionalne avio-kompanije je za određen broj letova našla i alternativna rješenja u vidu prevoza do drugog aerodoroma ili prevoz drugom avio-kompaniom, dok je značajan broj letova organizovan po planu i bez kašnjenja”, saopšteno je iz kompanije.

Ističu da su ovakve i slične situacije uobičajene u avijaciji i podsjećaju da je, naročito tokom ove godine, veliki broj avio-kompanija otkazao na hiljade letova širom Evrope.

“Air Montenegro je ipak učinio sve da se letovi realizuju, imajući u vidu da svako pomjeranje leta može uticati na planove putnika, u čemu je imao i veliku podršku partnera i operativnih službi. Zahvaljujemo se svim putnicima na razumijevanju i kooperativnosti, a kroz kontinuirane aktivnosti u narednom periodu ćemo nastojati da dodatno unaprijedimo sistem podrške”, zaključuje se u saopštenju.

Podsjećamo, Air Montenegro je o kvaru aviona “airbus A320” koji – zajedno sa kabinskim osobljem – rentira od hrvatskog Trade Air-a javnost obavijestila 5. avgusta, te najavila kašnjenja u redu letjenja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *