Plantaže: Pozitivna ocjena inicijativi o reprogramu kredita

Dodajte komentar

Kompanija “13.Jul-Plantaže” na jučerašnjem sastanku, koji je prvi put okupio sve kreditne povjerioce, kao i predstavnike Uprave prihoda i carina i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore, dobila podršku i načelnu saglasnost za dalje aktivnosti po pitanju restrukturiranja obaveza i obezbjeđivanja nesmetanog funkcionisanja sistema.

Predstavnici kompanije Plantaže predočili su svojim povjeriocima ključne performanse rada i poslovnog plana za naredne tri godine (period 2022. do 2024. godine), čiji rezultati će doprinijeti smanjenju nagomilanih obaveza kompanije.

Inicijativa Plantaža je pozitivno ocijenjena od strane predstavnika prisutnih povjerioca i načelno je usaglašeno da do kraja prvog kvartala naredne godine oni neće ugrožavati likvidnost Plantaža blokadama računa i prinudnom naplatom dospjelih potraživanja, i da u pomenutom periodu od tri mjeseca kompanija sa svim bankama usaglasi Plan reprograma kreditnih obaveza.

Predstavnici svih povjerioca iskazali su nedvosmislenu spremnost i namjeru da podrže inicijativu Plantaža i istakli jasan stav o važnosti očuvanja jednog od najznačajnijih crnogorskih brendova.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *