Izzy market – nova komšijska online prodavnica

Dodajte komentar

Izzy market je nova online prodavnica na našem tržištu. Korisnik na vrlo jednostavan, zabavan i lak način bira artikle, količinu i poručuje robu na sajtu www.izzymarket.me ili putem Izzy Kontakt centra. Porudžbina se dostavlja u izabranom vremenu i na željenu adresu.

Izzy je zvanično počeo sa radom 17.05.2021. a osnivači smatraju da će raznovrsnom, kvalitetnom i bogatom ponudom, te brzinom isporuke i poštovanjem rokova privući kupce da u nabavku idu online i tako uštede svoje vrijeme za druge aktivnosti. Za jako kratko vrijeme razvili su povjerenje kod različitih tipova potrošača i olakšali život ljudima koji mnogo rade, majkama koje su kući sa djecom, sportistima koji traže domaće i kvalitetne proizvode, starijim ljudima koji izbjegavaju odlazak u trgovinu. Takođe, Izzy obezbjeđuje i dostavlja nabavku za nekoliko kompanija na teritoriji grada Podgorice.

Na Izzy online marketu kupci mogu birati prehrambene proizvode, smrznuto i domaće voće i povrće, sve za bebe, zatim artikle iz kategorija lične higijene, sredstava za čišćenje i održavanje doma, kao i sve druge proizvode koje inače mogu naći u trgovinama.

Da biste obavili kupovinu na www.izzymarket.me  neophodno je da se registrujete na sajtu sa svojom email adresom, te da dodate broj i adresu stanovanja. Možete plaćati svojim Visa i Master karticama, ili pouzećem robe, gotovinski kao i putem platnog terminala.

Za sva pitanja i dileme u vezi sa porudžbinom uvijek je na raspolaganju korisnički servis koji možete dobiti na telefone: 067/68/69 00 90 50.

„Kriza koja je nastala usljed koronavirusa samo nas je podstakla da krenemo sa ovim biznisom. Mi smo online platforma tako da nijesmo mijenjali ni prilagođavali poslovni model”, kazala je ona.

Smatra da će kroz projekat “Okvir pomoći” doći do većeg broja potencijalnih kupaca ali i istražiti modele reklamiranja i njihove efekte na poslovanje.

“Svaki vid reklamiranja može doprinijeti boljem poslovanju uz uslov da komunikacije bude jasna i da krajnjem korisniku bude jasno šta mi kao Izzy tim radimo”, poručuje Krstović.

Ona dodaje da, su  kao nova firma dobili odličnu ponudu i jako dobre uslove od banke. „Pored svega toga, dobili smo besplatnu reklamnu podršku kroz projekat “Okvir pomoći“, naglasila je Krstović.

Krstović zaključuje da je saradnja sa NLB bankom odlična i da su posebno zadovoljni kako se pristupa novim firmama. Od usluga koriste lično bankarstvo, e – commerce i smatraju da je pravilan izbor banke vrlo važan za poslovni rast i razvoj malih preduzeća.

Kroz projekat Okvir Pomoći, koji se realizuje u saradnji sa partnerima, kompanijom Visa i medijskim partnerima: Vijesti i Metropolis Media, NLB Banka nastoji da pomogne mikro i malim preduzećima da lakše prevaziđu posljedice krize izazvane epidemijom koronavirusa. Putem ovog projekta, 24 odabrana mikro i mala preduzeća ostvarila su pravo na besplatnu reklamnu podršku, besplatnu članarinu za NLB Visa biznis karticu i Start paket na 6 mjeseci, kao i na besplatnu implementaciju NLB E-commerce servisa i tehničku podršku za pokretanje online prodavnice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *