Najbolja ljetnja ponuda u najboljoj mreži

Dodajte komentar

Telenor, u okviru ljetnje ponude koja počinje danas i traje sve do 30. septembra, uvodi promociju za postpejd korisnike koja uključuje neograničeni mobilni internet, popust na kupovinu uređaja i do 150 eura, kao i sniženje na dodatnu opremu brenda SBS od čak 30%. SBS nudi široki spektar dodatne opreme za tablete i pametne telefone i pokriva sve najpoznatije proizvođače. Na taj način Telenor pruža podršku svima kojima je potrebna pouzdana i sigurna mreža da rade ili uživaju u raznovrsnom sadržaju kada su kod kuće ili u pokretu. Više detalja o ljetnjoj ponudi pronađite na linku.

Za sve one kojima je vrijeme da promijene mobilni telefon, u toku je i akcija reciklaže, u kojoj za stari telefon korisnik dobija vaučer u vrijednosti od 50 eura. Vaučer se može iskoristiti za kupovinu novog uređaja, što uz akcijski popust znači da korisnici mogu ostvariti uštedu od čak 200 eura.

„U prethodnom periodu smo naučili puno o potrebama naših korisnika, između ostalog da su pouzdana mreža i neograničen internet imperativ, a najnoviji modeli telefona i vrhunska dodatna oprema nešto bez čega ne mogu da zamisle svoj svakodnevni rad i slobodno vrijeme. Zato je naša ljetnja ponuda najbolje iz našeg svijeta, sa posebnim osvrtom na zaštitu životne sredine i poziv svim građanima da da budu dio promjene i pomognu u stvaranju zdravije životne sredine“, kazao je Brano Đurović, komercijalni direktor Telenora Crne Gore.

Telenor mreža je drugi put zaredom dobila prestižno priznanje BEST IN TEST na nezavisnom mjerenju kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori, koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT u periodu od novembra 2020 do aprila 2021. godine.

(PROMO)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *