Đakonović: Broj gostiju na Ulcinjskoj rivijeri uliva nadu za solidnu turističku sezonu

Dodajte komentar

Ada Bojana otvorila je kapacitete 1.juna a trenutno ima najviše godtiju iz Srbije, kazao je za Agenciju Mediabiro direktor Ulcinjske rivijere Bojan Đakonović.

„Međutim prisutni su i gosti iz Njemačke, Holandije i regiona. Imamo i gostiju iz Crne Gore, pretežno iz Podgorice“, rekao je on i dodao da je zadovoljan posjetom obzirom da su prošle godine sa radom startovali oko 14. juna.

„Broj godtju je oko 50ak što uliva nadu u solidnu turističku sezonu. Zadovoljni smo najavama koje su pojačane. Nadamo se jednoj dobroj sezoni koja će nas okrijepiti nakon prošlogodišnje sezone koja je bila teška za cjelokupnu turističku privredu“, kaže on.

Kako je rekao Đakonović, najviše se nadaju gostima iz regiona, Srbije i BiH, i očekuju po prvi put i goste sa Kosova i Albanije.

Istakao je da je za njima najteži period u istoriji Ade Bojane.

„Erozija je dovela do toga da nestane naša plaža. Zaposleni na Adi su dali sve od sebe da pomognu da Ada sada izgleda dpbro. Zahvalni smo vojsci Crne Gore koja već 15 dana nasipa plažu i ona je sada već 30 metara široka. Zadovoljni smo i plaža je u odličnom stanju“, naglašava Đakonović.

Rekao je da su zbog nevremena ostali bez 13 apartmana.

„Imali smo i gubitak Maestrala koji je potpuno potonuo. Na sreću, napravili smo jedan restoran koji je veoma dobar, uklopili smo ga u ambijent i mislim da će biti hit ponude. Imamo dobre kuvare, riblja ponuda je jedna od najboljih na Adi Bojani. Ovo je alakart restoran koji je otvoren za sve posjetioce Ulcinja“, ističe Đakonović.

Kazao je i da su svi kapaciteti otvoreni, uključujući i kamp.

„Imamo nekoliko kampera koji su došli iz Zapadne Evrope i uživaju u ljepotama Ade“, rekao je Đakonović.

Za agenciju Mediabiro kaže da Ada nije jeftina ali da takva lokacija zaslužuje pristojnu cijenu.

„Konkretno, najniže cijene se kreću od 54 eura za dvoje u jednoj sobi A tipa. Imamo više vrsta smještaja“, naglašava on.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *