Filijala CKB-a uskoro u Luštici Bay

Dodajte komentar

Luštica Bay pruža ekskluzivnu priliku stanovnicima i posjetiocima ovog naselja da koriste usluge prve bankarske filijale na obali mora, u srcu Marine. U saradnji sa Crnogorskom komercijalnom bankom (CKB), koja je dio OTP Grupe, danas je u prostorijama Luštica Bay potpisan ugovor o zakupu poslovnog prostora.

Ovo je prva filijala jedne banke u integrisanom naselju Luštica Bay i na poluostrvu Luštica, a biće opremljena u skladu s najvišim evropskim standardima u pogledu operativnog funkcionisanja, tehničke opreme, enterijera i sigurnosti, kako bi zadovoljila sve potrebe savremenih bankarskih klijenata.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora su u ime Luštice Development potpisali Mohamed AbouArab, zamjenik Glavnog izvršnog direktora Luštice Development i izvršni direktor Nebojsa Popović, a u ime CKB-a izvršni direktor, Pál Kovács i Sandra Kordić, izvršna direktorica Sektora za poslovanje za fizičkim i pravnim licima.

– Ponosni smo što imamo priliku da sarađujemo sa CKB-om na otvaranju prve filijale privatnog bankarstva u okviru kompleksa Luštica Bay kao jedne od najatraktivnijih destinacija na jadranskoj obali. Ovdje smo zajedno da vodimo novi put ka digitalnoj eri. Štaviše, pored stanovnika Luštice Bay i gostiju koji nas posećuju, i stanovnici svih obližnjih naselja na poluostrvu sada će imati direktnu adresu za sve bankarske usluge. Ovim dodatkom proširujemo naš širok spektar pogodnosti dostupnih tokom cijele godine, a sve na mjestu koje karakterišu izuzetna ljepota i maksimalna udobnost. Ponosni smo što možemo reći da zaista nudimo savršenu kombinaciju noviteta i tradicije koju svi naši posjetioci znaju da cijene i u njoj uživaju – rekao je Mohamed AbouArab, zamjenik Glavnog izvršnog direktora i finansijski direktor Luštice Development.

Filijala CKB-a će biti koncipirana tako da se savršeno uklopi u ambijent Luštice Bay, poštujući arhitektonske karakteristike naselja, zelenilo okoline i odsjaje sunca na morskoj obali. Filijala smještena u Luštici Bay imaće ugodan enterijer, potpuno opremljen svim pogodnostima, sa bankomatom koji će biti na raspolaganju 24 časa dnevno, kao i olakšan pristup osobama s invaliditetom, u skladu sa zakonskim propisima i smjernicama.

– Današnje potpisivanje ugovora o otvaranju filijale privatnog bankarstva CKB-a na Luštici doživljavam kao najbolju formalizaciju saradnje naša dva brenda koji s pravom zauzimaju prestižne pozicije u svojim branšama. Vjerujemo da će pristustvo CKB-a, kao članice OTP grupe, omogućiti klijentima na Luštici najviši nivo bankarskih usluga koji očekuju da dobiju na jednom ovakvom mjestu. Siguran sam da Crnogorska komercijalna banka donosi jednu uočljivu dodatnu vrijednost koja, u svom domenu, unapređuje ponudu i servise visokog standarda koje nudi Luštica Bay – rekao je Pál Kovács, Glavni izvršni direktor CKB-a.

Radovi u prostorijama filijale bi trebalo da budu započeti 1. novembra, dok je otvaranje filijale planirano za prvi kvartal sljedeće godine.

Potpisivanju ugovora su prisustvovali i Radomir Rudanović, direktor Odjeljenja za privatno bankarstvo i investicione servise CKB-a i Maša Radulović, menadžerka za korporativne komunikacije Luštice Development.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *