Radulović u top 12 evropskih menadžera

Dodajte komentar

Suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars Žarko Radulović proglašen je za jednog od 12 najboljih evropskih menadžera u proteklih 25 godina.

Priznanje je dodijelila evropska agencija Najmenadžer, za izbor i promociju najuspješnijih biznismena i časopis Euromanager. Iz Upravnog odbora agencije Najmenadžer, čiji je počasni predsjednik nekadašnji hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, saopšteno je da su novu nagradu Top 12 evropskih menadžera ustanovili prateći razvoj i unapređenje biznisa u kompanijama koje su, kao i njihove čelnike prethodnih godina nagrađivali za poslovni rezultat.

– Tako smo među dosadašnjim laureatima, dakle najboljima, odabrali 12 najboljih – dodaje se u saopštenju Montenegro Starsa.

Iz agencije su precizirali da je nagrada priznanje za 25 godina kontinuiranog uspješnog rada. Radulović je jedini dobitnik te nagrade iz Crne Gore.

– Žiri je odlučio da nagradi Radulovića zlatnom plaketom jer je vodeći svoju kompaniju, unaprijedio poslovni ambijent u svojoj Crnoj Gori, ali i državama jugoistočne i srednje Evrope – saopšteno je na ceremoniji dodjele nagrada u Sarajevu, koja je u skladu sa epidemiloškom situacijom održana pred ograničenim brojem posjetilaca.

Radulović je u svom video obraćanju kazao da mu je ta nagrada posebno draga, te da i ovu, kao i sve prethodne doživljava kao uspjeh tima koji vodi.

Pored dobitnika Top 12 iz deset evropskih država na svečanosti u Sarajevu je uručeno i pet specijalnih nagrada pojedincima i kompanijama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *