Demokratama direktori EPCG, CEDIS, Luke Bar, DF-u direktori Plantaža, Željezničkog prevoza…

Dodajte komentar

Partije koje čine novu parlamentarnu većinu su dogovorile podjelu mjesta “po dubini”, saznaju “Vijesti“.

Demokratama bi trebalo da pripadne pozicija izvršnog direktora Elektroprivrede (EPCG), Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), Pošte, Luke Bar, Skijališta Crne Gore, Uprave za saobraćaj i Uprave javnih radova, Zavoda za zapošljavanje, Regionalnog vodovoda, Instituta “Simo Milošević”, Arhiva, Civilnog vazduhoplovstva, Radio-difuznog centra i Zavoda za dječiju i socijalnu zaštitu. Toj partiji takođe treba da pripadnu funkcije predsjednika odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja, Željezničkog prevoza, Budvanske rivijere, Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) i Instituta za crnu metalurgiju.

Demokratskom frontu bi trebalo da pripadnu pozicije izvršnog direktora Budvanske rivijere, Plantaža, Uprave za imovinu, Željezničkog prevoza, Uprave za šumu, Nacionalnih parkova, Uprava carina, Budvanska rivijera, kao i mjesta predsjednika odbora direktora EPCG i CEDIS.

Socijalistička narodna partija bi trebalo da dobije direktorska mjesta u Fondu za zdravstvo, Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, Službenom listu i Upravi za igre na sreću.

Vlada je sinoć odlučila da se Poreska uprava i Uprava igara na sreću spajaju u Upravu prihoda, a uprave za nekretnine i imovinu u Upravu za katastar i državnu imovinu.

Izvor: Vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *