Konferencija BIZIT 2020 – Digitalna transformacija u novoj realnosti

Dodajte komentar

Situacija izazvana pandemijom virusa SARS-Cov-2 promijenila je i nastavlja da mijenja dosadašnji način rada i života, ispitujući granice ljudske sposobnosti prilagođavanja i snalažljivosti. Iz tog razloga i zbog otežanog prekograničnog prelaza, tradicionalna sedma po redu konferencija BIZIT d!Business 2020 će biti održana 4. i 5. novembra online za sve zainteresovane iz Crne Gore. U skladu sa tim, kao osnovne teme konferencije izdvajaju se strateške perspektive digitalne ekonomije i poslovanje u uslovima nove realnosti.

Teme konferencije

Pored trendova koji nas očekuju u okviru digitalne transformacije na BIZIT-u ćemo ove godine analizirati i stanje poslovanja nastalo usljed pandemijske krize. O temama kao što su poslovna rješenja i infrastruktura, bezbjednost, komunikacije, marketing i prodaja, obrazovanje i ljudski resursi će govoriti eminentni predavači po pozivu, kao i predstavnici značajnih ICT kompanija iz zemlje i inostranstva. U dvodnevnom programu će biti održano više od pedeset prezentacija, panel diskusija i radionica.

Uživo i online

Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije sa pandemijom jeste da će BIZIT biti održan u dva paralelna formata – uživo i online. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tokom prezentacija da postavljanju pitanja predavačima kroz chat servise i da učestvuju u nagradnoj igri, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Promjena formata učestvovanja

Svi učesnici koji iskoriste mogućnost rane prijave za prisustvo uživo, mogu do 31. oktobra da promijene format učestvovanja i umjesto uživo izaberu online praćenje konferencije, uz povraćaj dijela novca od uplate. Učesnici koji se u ranom periodu prijave za online praćenje mogu kasnije promijeniti status i uzeti prisustvo uživo uz doplatu i pod uslovom da bude mjesta u sali Kluba poslanika.

Vrata BIZIT konferencije su otvorena za sve zainteresovane posjetioce iz Crne Gore da se pridruže i budu učesnici najznačajnijeg poslovnog događaja u regionu. Vidimo se na BIZIT-u!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *