Stečajna uprava Atlas banke prodaje imovinu od 5,79 miliona eura

Dodajte komentar

Stečajna uprava Atlas banke objavila je poziv za učešće na nadmetanju za prodaju nepokretnosti u Podgorici, čija je ukupna vrijednost 5,79 miliona eura. Predmet prodaje su poslovni prostori u vanprivredi i 50 garažnih mjesta.

Prodaju se poslovni prostori u vanprivredi površine 196 metara kvadratnih za 635,04 hiljade eura, 918 kvadrata za 1,74 miliona, 941 kvadrat za 1,78 miliona i 866 metara kvadratnih za 1,64 miliona eura, prenijela je juče agencija Mina biznis. Poslovni prostori se nalaze u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Prodaje se devet garažnih mjesta površine 11 metara kvadratnih po cijeni od 14,85 hiljada eura po garažnom mjestu, kao i 41 mjesto površine 12 kvadrata po cijeni od 16,2 hiljade eura.

Prodaja nepokretnosti obaviće se javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Atlas banke, 15. jula. Pravo učešća imaju domaća i strana preduzeća i pojedinci koji do 11. jula uplate depozit za učešće u vrijednosti od deset odsto od početne cijene za predmetnu nepokretnost.

Građani zainteresovani za učešće u nadmetanju treba da navedu ime i prezime, adresu stanovanja, matični i broj lične karte. Zainteresovana preduzeća, osim naziva i sjedišta, treba da dostave registarski broj, originalni izvod iz registra ili ovjerenu fotokopiju ne stariju od 15 dana, ovjerenu prijavu, kao i ovlašćenje za zastupanje ukoliko se prijava podnosi preko punomoćnika. Postupak nadmetanja završava se, kako je objašnjeno, ukoliko niko od učesnika ni na treći poziv ne ponudi veću cijenu od do tada ponuđene najveće. U tom slučaju, kupcem se proglašava učesnik koji je prvi ponudio najveću postignutu cijenu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *