Global Finance: CKB je najbolja banka u Crnoj Gori i u 2020. godini

Dodajte komentar

Ugledni finansijski magazin Global Finance objavio je spisak dobitnika prestižnog priznanja za najbolje banke u centralnoj i istočnoj Evropi.

Drugu godinu zaredom, CKB je proglašena za najbolju banku u Crnoj Gori, dok je nagrada za najbolju banku u Mađarskoj pripala OTP banci, vlasniku CKB-a.

Priznanje Global Finance-a potvrda je da radimo prave stvari, na pravi način. Pored izuzetnih poslovnih rezultata u svim segmentima poslovanja koji se zasnivaju na izvrsnom odnosu sa klijentima i društvenom zajednicom u cjelini, nastojimo da naše poslovno putovanje iz godine u godinu činimo digitalnijim, sigurnijim, stabilnijim i jednostavnijim. Ulažemo konstantne napore da svojim uvaženim klijentima ponudimo najbolje i jedinstveno bankarsko iskustvo uz predanost inovacijama i tehnološkom razvoju,” izjavio je Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

Nagrade koje dodjeljuje časopis Global Finance predstavljaju pouzdan standard izvrsnosti za globalnu finansijsku zajednicu uz zadovoljenje mnogih kriterijuma kao što su rast aktive, inovativnost proizvoda, razvoj poslovanja ali i liderstvo u digitalnoj transformaciji, oslanjajući se na ocjene finansijskih analitičara, konsultanata i predstavnika korporativnog sektora širom svijeta.

U narednom period očekujem da, kao savremena banka, nastavimo partnerski odnos u svim važnim projektima crnogorske ekonomije, zadržimo diferenciranost na tržištu na osnovu povjerenja, sigurnosti i uslužne efikasnosti, dodatno snažeći već izgrađen i izuzetno vrijedan CKB brend koji je prepoznat i na međunarodnom nivou,” zaključio je gospodin Kovács.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *