NEST – Novi multifunkcionalan prostor za rad u Podgorici

Dodajte komentar

Na odličnoj lokaciji u Podgorici (zgrada Dallas pored Delte) nalazi se novootvoreni coworking prostor – NEST. Naše gnijezdo je prva stanica na putu povezivanja, edukacije, otpočinjanja novog biznisa i/ili razvoja odgovarajućeg tima za rad.

Nudimo multifunkcionalan prostor – kako za individualni rad (coworking), tako i za organizaciju različitih vrsta događaja, održavanje sastanaka, smještaja ili registraciju kompanije na NEST adresi.

Coworking prostor, sale za sastanke, konferencijska sala koja može ugostiti do 60 osoba, samo su dio sadržaja koji ovaj prostor pruža. Ovakav ambijent učiniće da korisnici prostora imaju pravi osjećaj radne atmosfere koji je svima potreban da bi bili efikasni, poštovali rokove i postizali dobre rezultate.

Ukratko, mi smo njihova profesionalna podrška u razvoju biznisa.

NEST Coworking sa radom počinje danas, 25. maja, u najatraktivnijem biznis dijelu grada.

Kako smo došli na ideju da pokrenemo coworking prostor?

Freelanceri veliki dio svog radnog vremena provode kod kuće i to je njihov kako životni, tako i radni ambijent. Ono što im niko ne kaže prije nego što se odluče na taj korak, jeste da će često imati problema sa organizacijom radnog vremena, motivacijom, raspoređivanjem radnih obaveza, i tako dalje.

Naša ideja je da im olakšamo svakodnevno funkcionisanje, razvoj sopstvenih kapaciteta, biznisa, umrežavanje i rad na timu u kojem će postizati izvrsne rezultate.

Vođeni tom idejom, razvili smo modele koje mogu priuštiti čak i ako su na početku i tek ulaze u preduzetničke vode.

NEST Coworking je multifunkcionalni prostor koji je otvoren 24 sata, sa najsavremenijom audio-video opremom, dobrom lokacijom i profesionalnom ekipom koja će učiniti da se korisnici prostora osjećaju dobro dok rade.

Tu smo da zajedno pomjeramo granice!

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *