Podgorička banka produžava period obustave naplate naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama

Dodajte komentar

U skladu sa poboljšanjem epidemiološke situacije u Crnoj Gori ali i potrebom daljeg opreza u prevenciji širenja virusa korona (COVID-19) Podgorička banka nastavlja da preduzima niz koraka u cilju podrške svojim klijentima.

Banka je željela da olakša upotrebu elektronskih kanala plaćanja pa je privremeno, od 16. marta do 15. maja ukinula naknade na transakcije fizičkih lica putem elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama  fizickih lica na bankomatima drugih banaka, a sada taj period produžava do 15. juna 2020.

U pomenutom periodu, svim fizickim licima, korisnicima debitnih kartica (Visa Debit, Mastercard Debit ili Mastercard Gold Debit) izdatih od strane banke omogućeno je besplatno podizanje novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori. Podsjećamo da je podizanje ovim karticama na bankomatima Podgoričke banke takođe besplatno.

Klijentima fizičkim licima koji su korisnici E-banking i M-banking servisa je, takođe od 16. marta, omogućeno besplatno obavljanje svih transakcija putem pomenutih servisa koje ce trajati sve do 15. juna 2020. godine.

U cilju prevencije virusa i zaštite i klijenata i zaposlenih u banci i dalje su pojačane  higijenske mjere u upravnoj zgradi banke, kao i u ekspoziturama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *