iPhone SE 2 od danas u ponudi Telekoma

Dodajte komentar

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas preko sajta www.telekom.me mogu rezervisati najnoviji model Apple pametnog telefona – iPhone SE 2. U Telekomu se mogu rezervisati modeli od 64, 128 i 256 GB.

Riječ je o modelu koji donosi najbrži procesor na pametnom telefonu –A13 Bionic – koji korisnicima omogućava da neometano uživaju u sadržaju u visokoj rezoluciji, zahtjevnim aplikacijama i video igrama, kao i u AR (Augmented Reality) sadržajima, odnosno tzv. „proširenoj stvarnosti“.

Novi SE model opremljen je Retina ekranom od 4.7 inča i naprednim kamerama  koje u kombinaciji sa A13 Bionic čipom zamagljuju pozadinu i izoštravaju fokus, čak i prilikom fotografisanja prednjom kamerom i pravljenja selfija. Dubinom na fotografijama može se upravljati i prije i poslije fotografisanja, dok je moguće upravljati i osvjetljenjem prilikom fotografisanja portreta. Glavna kamera omogućava pravljenje video zapisa u 4K rezoluciji.

iPhone SE 2 ima IP67 otpornost na vodu i prašinu, kao i mogućnost bežičnog punjenja i brzog punjenja baterije (do 50 posto za 30 minuta), koja dozvoljava uživanje u video sadržaju do 13 sati.

Novi model koristi posljednji iOS 13 operativni sistem, i dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i crvenoj.

Za više informacija novom iPhone SE 2 i načinima rezervacije posjetite www.telekom.me.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *