Prva online konferencija u Crnoj Gori: „Ekonomija u doba korone“,

Dodajte komentar

Prva online konferencija „Ekonomija u doba korone“, koju organizuju Asocijacija menadzera Crne Gore u saradnji sa kompanijom M:tel a pod medijskim pokriviteljstvom televizije Vijesti, biće održana u petak 27. marta u 12 časova.

Konferenciji možete pristupiti putem ovog linka : https://zoom.us/webinar/register/WN_7dVqEB3jRB-IyLHWN3g_-w.

Na konferenciji će govoriti lokalni i regionalni stručnjaci iz oblasti telekomunikacija, energetike i rudastva, bankarstva i finansija, špedicije, transporta i ugostiteljtva te medija i marketinga. Cilj je da se kroz online konferenciju prenesu najvažniji stavovi i poruke Asocijacije menadzera Crne Gore privredi i građanima u navedenim oblastima ekonomije, ali i da se panelisti osvrnu i na mjere Nacionalno koordinacionog tijela.

Upravo će to biti tema o kojoj će govoriti predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i predsjednik odbora direktora kompanije Finance plus Budimir Raičković, izvršni direktor kompanje M:tel i koordinator Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, izvršni direktor Rudnika uglja Pljevlja i predsjednik Skupštine AMM-a Slavoljub Popadić, glavni izvršni direktor Lovćen banke i potpredsjednik AMM-a za ekonomiju i finansije Vinko Nikić, izvršni direktor Montenomaks C&L i potpredsjednik AMM-a Radovan Radulović.

Na konferenciji će govoriti i izvršna direktorica TV Vijesti i članica predsjedništva AMM-a Marijana Bojanić kao i potpredsjednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi – Schneider Electric i predsjednik Srpske asocijacije menadžera Dragoljub Damljanović. Konferecnijom će moderirati direktorica digitala i strategije u M:telu Aleksandra Radojević.

Ovo će ujedno biti i prilika da se osvrnemo i na digitalne servise koje su nam danas neophodni za normalno funkcionisanje. Predviđeno je da konferencija traje oko sat vremena, nakon čega će biti vremena za pitanja i odgovore učesnika konferencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *