Crnogorski Telekom donira 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Dodajte komentar

U Crnoj Gori su prošle sedmice registrovani prvi slučajevi koronavirusa, što je rezultiralo usvajanjem seta mjera neophodnih kako bi se situacija u kojoj smo se našli što prije okončala.

“Poštujući mjere koje Vlada sprovodi da bi zaštitila najugroženije stanovništvo i zdravlje svih građana, a naročito poštujući napore zdravstvenih institucija i radnika koji se danonoćno i nadljudskim naporima bore da spriječe širenje koronavirusa u našoj zemlji, odlučili smo da tu borbu i napore pomognemo donacijom od 20.000 eura. Kao kompanija koja u ovom periodu na različite načine pruža podršku crnogorskom obrazovnom i zdravstvenom sistemu, ovom donacijom želimo da, osim zahvalnosti, pokažemo solidarnost i zajedništvo sa svima koji moraju da donose teške odluke i koji su svakodnevno na terenu, daleko od svojih porodica, u borbi protiv koronavirusa”, saopšteno je iz Telekoma.

U Crnogorskom Telekomu, kako su dodali, vjeruju da u ovakvim trenucima svi možemo da uložimo dodatni trud, pokažemo solidarnost i kroz pojedinačne doprinose podijelimo zajednički teret okolnosti u kojima smo se našli.

“Donacija će biti uplaćena u zajednički fond Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti, a novac iskorišćen u skladu sa prioritetima i razvojem situacije u našoj zemlji. Na kraju, želimo da pozovemo ostale kompanije i partnere da se pridruže ovoj Vladinoj inicijativi, jer se samo zajedno možemo sanirati posljedice pandemije”, saopšteno je iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *