Luštica Development podržala napore na suzbijanju Corona virusa: Donacija 20 hiljada eura zdravstvu u Tivtu

Dodajte komentar

Kompanija Luštica Development koja gradi turističku destinaciju Luštica Bay doniraće 20.000 eura epidemiološkoj službi I Op[tinskom timu za zaštitu Tivat, kao podršku realizacije mjera zaštite građana Crne Gore od virusnog oboljenja COVID-19.

Kompanija je redovnim praćenjem i sprovođenjem preporučenih mjera obezbijedila sigurnost svojih zaposlenih koji su angažovani prema redukovanim programima, odnosno u režimu rada od kuće.

„Kao prepoznata društveno-odgovorna kompanija, donacijom od 20 hiljada eura, namjenjenoj za kupovinu respiratora, želimo da damo doprinos zdravstvenom sistemu Crne Gore i Tivtu i da istovremeno ohrabrimo javnost da se jedino dosljednim praćenjem mjera nadležnih institucija može što prije i što bezbjednije izaći iz situacije koja pogađa cijeli svijet“ , saopštio je Daren Gibson /Darren Gibson/, izvršni direktor kompanije.

Od početka uvođenja mjera predostrožnosti, kompanija ulaže stalne napore kako bi osigurala dobrobit i zdravlje svojih zaposlenih, klijenata i gostiju što je najveći prioritet tokom perioda trajanja mjera Vlade u borbi sa virusnim oboljenjem COVID-19.

Donijeli smo i odluku kojom se zaustavlja rad hotela Čedi na dvije nedjelje sa početkom od ponedjeljka, 16. marta, zbog podrške i usklađivanja sa mjerama Vlade kojima se zatvaraju granice, prekida vazdušni saobraćaj, ugostiteljski, sportski i brojni drugi sadržaji. Nastavak izgradnje regulisan je u dogovoru sa izvođačima radova, kao i funkcije upravljanja destinacijom, te aktivnosti maketinga i prodaje.

„Najvažnije je da sad svi ostanemo kućama, bezbjedni kako bismo sačuvali i sebe i druge. Luštica Bay poziva svoje zaposlene, njihove porodice i sve građane Tivta i Crne Gore da nastave sa doljednim sprovođenjem mjera Vlade i Instituta za javno zdravlje“, rekao je Gibson.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *