Prodaju imovinu “Boksita” za 1,55 miliona

Dodajte komentar

Stečajna uprava Rudnika boksita pozvala je sve zainteresovane da se do 4. decembra prijave na oglas za prodaju imovine tog preduzeća, odnosno nepokretnosti koje čine zemljište i objekti, po ukupnoj cijeni 1,55 miliona eura.

Imovinu koja se nudi na prodaju čini zemljište na kojem je moguće izgraditi poslovne zgrade u privredi, površine 830 i 118 metara kvadratnih, po cijeni od 64,24 hiljade eura, odnosno 9,13 hiljada eura.

Prodaje se i dvorište površine 3,39 hiljada kvadrata za 262,7 hiljada eura, kao i dvije građevinske parcele za 110,06 hiljada i 13 hiljada eura.

Na prodaju je ponuđena i dvospratna zgrada površine 1,65 hiljada metara kvadratnih za 1,09 miliona.

U oglasu je navedena i prizemna zgrada koja je porušena.

Imovina se prodaje u viđenom stanju, bez garancija kupcu i bez prava na naknadni prigovor i reklamaciju.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzeća i pojedinci koji uplate depozit u iznosu od deset odsto početne vrijednosti imovine.

Ponude se dostavljaju do 4. decembra do 14 sati na adresu Privrednog suda, a biće otvorene dan kasnije u deset sati.

Kriterijum za odabir ponude je isključivo najveća ponuđena cijena.

Odluku o prihvatanju najpovoljnijih ponuđača i prodaji imovine stečajni upravnik će donijeti najkasnije u roku od sedam dana od održavanja javnog nadmetanja.

Ukoliko najbolji ponuđač usmeno ili pisano odustane od zaključenja ugovora o kupoprodaji u ostavljenom roku, gubi pravo na povraćaj depozita, a stečajni upavnik će proglasiti kupcem drugog ponuđača sa najvećom ponuđenom cijenom koja nije manja od početne.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *