Kako da potpuno besplatno i legalno skinete aplikacije koje se plaćaju

Dodajte komentar

Postoji nekoliko krajnje legalnih načina na koje možete besplatno da koristite aplikacije koje se plaćaju

Besplatno nabavite aplikacije koje se plaćaju uz pomoć drugih aplikacija

Postoji mala kolekcija aplikacija koje skeniraju Google Play Store u potrazi za akcijama. Najpopularnije i najefektnije su AppSales, PAGF i App Hoarder.

Ove aplikacije skeniraju Googleovu prodavnicu u potrazi za privremeno besplatnim aplikacijama. I najbolje od svega, poptuno su legitimne i funkcionišu potpuno legalno jer vrlo često se dešava da neke aplikacije određeni vremenski periodu budu besplatne.

Blogovi i forumi

Veliki broj ovih “sniženja” aplikacija je vrlo često iznenada, i samim tim ih je teško pratiti. Međutim, tehnološki blogovi i forumi su odličan način da uvek budete obavešteni. Mnoge od ovih akcija traju samo dan pa vrlo lako može da se desi da ih propustite. Popularni forumi su Google Play Deals i Android Game Deals na Redditu.

Beta testiranje

Beta testiranje je zabavan i drugačiji način da dođete do premijum aplikacija i igrica potpuno bepslatno. Većina aplikacija u Early Access Beta na Google Play prodacvnici su potpuno besplatne i možete da ih igrate i nakon finalnog izdanja. Do njih vrlo lako možete da dođete tako što ćete otići na Google Play Store, dodirnuti Apps tab a onda skrolovati sve dok ne nađete Early Access stranicu. Tu možete da izaberete ono što vas zanima, uđete u beta program i besplaton ih koristite.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *