Burzan Nikolić i Radonjić Đurković dobitnice PRO PR Awards

Dodajte komentar

Stručnjak za korporativne komunikacije i društveno-odgovorno poslovanje u Crnogorskom telekomu Jelena Radonjić Đurković i direktorica kompanije BI Communications Ljiljana Burzan Nikolić dobitnice su priznanja PRO PR Awards.

Organiyacioni odbor PRO PR konferencije objavio je danas imena dobitnika priznanja u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Awards.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađena su 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke.

Iz Crne Gore su za predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađene Radonjić Đurković i Burzan Nikolić.

Dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award je slovenački medijski radnik Marjan Novak.

PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnom nivou.

S obzirom da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je gradu Malom Lošinju.

Predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, Gordana Kovačević nagrađena je priznanjem PRO PR Vision Manager za uspješnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu te kompanije.

Svečana dodjela priznanja laureatima biće upriličena, 12. aprila, u sklopu 17. PRO PR konferencije, koja će od 10. do 13. aprila biti održana u hotelu Katarina u Selcu.

Svi dobitnici biće nagrađeni unikatnim statuama, koje će izraditi studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namijenjen je pojedincima koji su na poseban način doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću.

Ovo priznanje do sada je dobilo 147 ljudi iz cijelog svijeta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *