Zaposleni NLB Banke uljepšali novogodišnji dan pacijentima dječije bolnice

Dodajte komentar

Predstavnici NLB Banke danas su uručili poklone koje su zaposleni banke obezbijedili za djecu koja će novogodišnju noć provesti u dječijoj bolnici Kliničkog centra u Podgorici.

NLB Banka je organizovala internu akciju u kojoj je učestvovao veliki broj zaposlenih. Zaposleni su obezbijedili poklone, koje su kasnije sami pakovali i ukrašavali za najmlađe koji će Novu godinu dočekati van svog doma.

Jelena Vujović, generalna sekretarka NLB Banke je kazala: “Sve sitne pažnje postaju velike, kada se daju od srca. Zaposleni NLB Banke su prepoznati kao kolektiv koji se vrlo rado odaziva ovakvim akcijama. Naše želje ovim mališanima su, prije svega, da im Nova godina povrati dobro zdravlje, ali i da im donese znanja, radosti i radoznalosti.“.

Pored poklona koji su obradovali mališane, njihove osmijehe izmamio je Djeda mraz, koji je djeci uručio poklone i poželio dobro zdravlje, radost i bezbrižnu 2019. godinu.

NLB Banka sa velikim zadovoljstvom na ovaj način zaključuje 2018. godinu, kada je društveno odgovorno angažovanje zaposlenih u pitanju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *