Novogodišnja ponuda za pripejd korisnike

Dodajte komentar

Povodom predstojećih praznika, Telekom je za pripejd korisnike pripremio posebne povoljnosti, pa u okviru promotivnog perioda koji traje do 31.01.2019. sve jednokratne “Monster” opcije donose dvostruko više gigabajta, poziva i poruka.

Na primjer, petnaestodnevna opcija “Internet Monster” donosi 20 GB interneta noću (od 20 do 8h) i dodatnih 4GB danju (od 8h do 20h) po cijeni od 3,90 eura. Tu je i vikend opcija koja donosi 10 GB interneta po cijeni od 0.95 EUR, a korisnicima omogućava opušteno surfovanje tokom vikenda.

Takođe, tu je i popularna opcija “20x više” koja omogućava 20 puta više kredita (u odnosu na cijenu opcije) koji korisnici mogu iskoristiti za pozive i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori i internet u trajanju od sedam dana. Novi korisnici ovu opciju mogu kupiti po cijeni 1,50 eura i dobijaju 30 eura koje mogu koristiti za pozive i poruke ka svim mrežama i internet.

Pored navedenih povoljnosti, novi pripejd korisnici imaju mogućnost besplatne aktivacije “Bild promo” opcije koja omogućava šest mjeseci besplatne komunikacije sa omiljenim brojem iz bilo koje mreže i 1GB interneta svakog mjeseca.

Opcije se mogu aktivirati preko Telekom ME aplikacije i kroz Super Meni, besplatnim pozivom na *111#.

Osim povoljnosti za pripejd korisnike, Telekom je povodom novogodišnjih praznika pripremio i posebnu ponudu za nove postpejd korisnike (Max i Magenta), fiksne telefonije, fiksnog interneta i Extra TV-a. Svi novi korisnici na poklon dobijaju: 100GB interneta, 1000 minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori na postpejd broju i besplatnu godišnju roming kartu u VIP mreži, zatim 1000 minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori na fiksnom broju i besplatan HBO paket na Extra TV-u.

Detaljne informacije o novogodišnjoj ponudi za pripejd korisnike dostupne su na https://www.telekom.me/monster.nspx

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *