Asocijacija menadžera Crne Gore organizuje skup na temu digitalne transformacije

Dodajte komentar

Poslovni skup „DigitalON“ koji organizuje Odbor za digitalnu transformaciju Asocijacije menadžera Crne Gore, održaće se u četvrtak 29. novembra, u hotelu Hilton sa početkom u 9:30h. Skup je posvećen digitalnoj transformaciji, a okupiće aktere koji predstavjaju sadašnje i buduće lidere digitalne inicijative u organizacijama iz kojih dolaze.

Planirano je da se, u nekoliko blokova, prezentuje primjena digitalnih tehnologija u raznim sektorima privrede poput saobraćaja i logistike, turizma, održivog razvoja i hotelijerstva, proizvodnje, distributivne djelatnosti. Osim toga, bice predstavljena i rješenja državne uprave, posebno Poreske uprave i Uprave carina, kao i planovi za njihovo unapređenje.

Takođe, na skupu će se govoriti i o veoma aktuelnoj temi: agilnom vođenju projekata. 

U cilju ojačavanja i razvoja simbioze državnih institucija i privrede, kao i snaženja naše zajednice na putu digitalne agende, sastavni dio događaja predstavljaće i panel “Zajedno kroz digitalnu transformaciju”. Na panelu će biti riječi o elektronskoj upravi u funkciji privrede, a učešće će uzeti predstavnici državnog i privatnog sektora.

Podršku ovom događaju dali su: Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo ekonomije, Uprava za kadrove, Uprava carina, Poreska uprava i Privredna komora.

Skup će otvoriti ministarka javne uprave Suzana Pribilović i predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković.

Ovdje možete pogledati AGENDU.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *