Nedjeljni poslovni horoskop 26. novembar – 02. decembar

Dodajte komentar

OVAN

Ponedjeljak i utorak biće malo divlji i zabavni, ali i produktivni. Posebno će biti interesantna razmjena ideja gdje god da krenete. Sredina nedjelje donosi novi fokus na saradnike. Moraćete razgovarati sa svakim članom tima ponaosob kako biste razjasnili neko obavještenje. Sasvim je u redu da odvojite neki sat u toku dana samo za sebe. Petak donosi dosta aktivnosti koje baš neće donijeti sjajne rezultate. Budite pažljivi kada imate posla sa suparnicima.

BIK

Prva dva dana u nedjelji su dobra da završite neke projekte ili veze koje vas uznemiruju. Završite svoje poslove i postavite stvari na svoje mjesto, jer ćete jedino tako uspjeti u onome što želite. U srijedu ćete biti spremni i orni za rad. Povedite računa o onome što radite i imajte vjere u sebe. U stanju ste da se nosite sa raznim problemima. U petak očekujte uzbudljivu atmosferu na poslu, ali možda i previše, posebno ako imate neki važan sastanak. Imajte na umu da je odmerenost u svemu ključ uspjeha.

BLIZANCI

Ove nedjelje mogla bi da vam sine ideja zlata vrijedna. Postarajte se da imate pri sebi papir i olovku ili notebook da je odmah zapišete. Najvjerovatnije da će vam pasti na pamet kada se budete bavili nekim sasvim desetim poslom. Sredinom nedjelje ćete vjerovatno morati odložiti posao sa strane i pozabaviti se međuljudskim odnosima u kancelariji ili sa klijentima. U stanju ste da ponovite svoj pređašnji uspjeh. Tokom vikenda družite se sa prijateljima koji vam mogu biti sjajna inspiracija.

RAK

Primirite se na početku nedjelje. Nemojte prstom da mrdnete, čak i ako su svi krenuli u jednom pravcu. Vi niste još spremni i ako krenete da pratite većinu, završićete gore nego ranije. Oko srede krenite polako u akciju – vaša intuicija će vam reći tačno kada je vrijeme da krenete. Kada ste napravili taj prvi korak, onda zagrizite do kraja i ne stajte. Neće biti lako, ali će vam se isplatiti. Ukoliko ste u prilici, tokom vikenda otputujte, ili makar dajte sve od sebe da se relaksirate i napunite baterije za sljedeću radnu nedjelju.

LAV

Prva polovina nedjelje je vaša. Inicirajte nove projekte, istražite nove mogućnosti i postarajte se da budete prvi. Sredinom nedjelje poželjećete da malo usporite i pregledate svoju finansijsku situaciju. Fokusirajte se na sigurnost koja vam je potrebna, a zarada na duže staze može vam biti posebno interesantna. Ne dozvolite nikome da vas požuruje (čak ni samome sebi!). U petak ćete biti poprilično komunikativni i spremni za sve – poželjećete da odgovorite na sve emailove i telefonske pozive što je prije moguće. Velike su šanse da ćete se družiti sa važnim ljudima tokom vikenda.

DJEVICA

Na početku nedjelje činiće vam se da sve ide u pogrešnom pravcu, ali ako budete gledali svoja posla koncentrisani na ono što radite izbjeći ćete nevolje. Najkasnije u srijedu bićete ponovo na vrhuncu zadatka u sjajnoj komunikaciji sa klijentima i kolegama. Bićete zvijezda par dana, te to odmah i iskoristite. Od petka do nedjelje bićete u sjajnoj prilici da uspostavite važne kontakte, koji vam mogu pomoći u budućnosti.

VAGA

Na početku nedjelje biće veoma važno da preuzmete inicijativu. Vaša vizija je ona koja pokreće dobar biznis i pretvara ga u sjajan uspjeh. Poslušajte ljude oko sebe ali imajte na umu da vi zaista trenutno znate najbolje. Sredinom nedjelje naićićete na prepreke, ali strpljenje i koncentracija pomoćiće vas da ih brzo prevaziđete. Ne dozvolite da neki manji zadaci ostanu neriješeni dok se bavite većim. U petak ćete biti zvijezda dana zbog svog neumoljivog stava. Tokom vikenda opustite se u dobrom društvu jer ste to zaslužili.

ŠKORPIJA

U prvoj polovini nedjelje moguća je tenzija između vas i šefa (ili bilo koje druge vrste autoriteta). Zastanite malo i postarajte se da baratate svim činjenicama prije nego što išta kažete. U srijedu iskoristite svoj šarm da postavite stvari na svoje mjesto. Nikako ne želite da vas remete kolege kada obavljate važan posao. Vikend pred vama može biti malo ubrzan. Biće vam lako da pretjerate šta god budete radili, te je najbolje da isplanirate jedan kratak odmor.

STRIJELAC

Ponedjeljak i utorak će biti u znaku učenja i istraživanja novih ideja. Bez obzira koliko ste zauzeti na poslu, uvjek ima mjesta za još učenja i nadogradnje. Nova osoba u kancelariji može biti pravo osvježenje. Sve vaše granice koje ste postavili na poslu mogu biti poremećene sredinom nendjelje, kada se promijene pravila. Možete iskoristiti tu priliku i okrenuti je u svoju korist ako budete mudri i pazite šta govorite. Tokom vikenda druženje sa prijateljima može unijeti svježinu u vaš život.

JARAC

Šta je vaše, vaše je i ne dajete nikome, posebno u prvoj polovini nedjelje. Držite se čvrsto materije posla i svoje teritorije, čak i ako to dovodi do trzavica sa kolegama. Sredinom nedjelje vaša ljupka priroda ponovo preuzima primat, te ćete biti u stanju da se lako nosite sa svakim problemom. Takođe, uvidjećete da vam je potrebno više informacija o nekoj temi koja vas zbunjuje već duže vrijeme. Tokom vikenda se relaksiraje i pregledajte ponovo svoje planove i strategije.

VODILIJA

Povedite računa i budite agresivniji prilikom negovanja poslovnih odnosa, posebno u prvoj polovini nedjelje. Iskoristite svoj snažni moto i podstaknite kolege. Ili klijente, svejedno je! Sredinom nedjelje moraćete pronaći balans između dvije ili više zabava. S obzirom da ste rođeni diplomata bićete u stanu da pomognete svakome da dobije šta želi. U petak će vam komunikacija biti na vrhuncu, te to iskorisite da jasno i glasno kažete šta mislite. Tokom vikenda proširite svoje ideje i izgradite novu poslovnu taktiku.

RIBE

Krenite u akciju na početku nedjelje. Ovo je odličan period da posegnete za novim idejama ili započnete nove projekte. Nemojte nametati svoje pogledete drugima – umjesto toga pokušajte neprimjetno da se uklopite u trenutnu situaciju. Sredinom nedjelje mogući su konflikti razne vrste. Biće vam teško da uspostavite kompromis. U petak provedite više vremena sređujući papirologiju jer je moguće da vam je promakao neki detalj. Tokom vikenda se odmorite i napunite baterije za sljedeću nedjelju.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *