Raičković izabran za predsjednika regionalne Asocijacije menadžera AMSEE

Dodajte komentar

Na izbornoj Skupština Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope koja je održana u Zagrebu, trogodišnji mandat predsjednika ove značajne regionalne poslovne organizacije i inicijative, povjeren je dosadašnjem predsjedniku Budimiru Raičkoviću.

Izbor Raičkovića jednoglasno su podržale organizacije menadžera iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, koje su, pored crnogorske Asocijacije, osnivači AMSEE.

Skupština Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope donijela je i odluku o izboru članova predsjedništva u čiji sastav su, pored novoizabranog predsjednika, ušli: Stanka Pejanović – Srbija (SAM), Esad Čolaković i Branimir Mulidža – Hrvatska (CROMA), Maja Ristova i Zoran Vitanov – Makedonija (MAM) i Vladimir Subotić – Bosna i Hercegovina (AMBIH).

Za generalnog sekretara izabrana je Anđela Radosavović, izvršna direktorica Asocijacije menadžera Crne Gore.

U cilju snaženja zajedničke regionalne organizacije, donijeta je i odluka o formiranju Upravnog odbora u čiji sastav će ući najeminentniji predstavnici biznisa iz čitavog regiona, na predllog organizacija članica. Svaka organizacija članica će imati mogućnost da predloži po pet članova UO.

Izbor Raičkovića na čelnu funkciju i podrška svih organizacija osnivača, predstavlja veliko priznanje Asocijaciji menadžera Crne Gore, njenom rukovodstvu i članstvu za napore koje čine u povezivanju i jačanju poslovne saradnje na ovim prostorima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *