Nedjeljni poslovni horoskop 05. novembar – 11. novembar

Dodajte komentar

OVAN

U ponedjeljak se držite svog posla i ne obraćajte pažnju na druge. Stvari će se promijeniti tokom noći i već u srijedu očekujte da ponovo budete omiljeni i možda zamoljeni za savjet. Um će vam ponovo biti oštar i bridak. Kasnije u toku nedjelje radićete na nekim sjajnim idejama i možda poželite da odete negdje van radnog prostora kako biste razmislili o njima. Vikend donosi iznenađujući nalet energije, te ukoliko budete radili očekujte sjajne rezultate.

BIK

U ponedjeljak vi ćete biti glavni i završavati sve. Osjećaćete se pomalo kao supermen. Sredinom nedjelje foksuirajte se na ličnu karijeru i one dijelove gdje želite da prosperirate. Razmišljajte na veliko! Neke odluke koje ste odlagali čekaju vas u petak, te se pripremite i uložite sa svoj napor i perceptivan um da ih riješite. Ukoliko morate da radite tokom vikenda budite disciplinovani.

BLIZANCI

U ponedjeljak se pripazite detalja ukoliko ne posjedujete sve činjenice. Istražite dublje i odvojite vrijeme za to. Sredinom nedjelje povežite se sa ljudima i proširite svoju listu kontakata. Moguće je da ćete pronaći i partnera koga tražite. Svi ti razgovori mogu da vas iscrpe pred kraj nedjelje, ali biće vrijedni truda. Provedite u petak malo vremena sami kako biste napunili baterije. Ukoliko morate da radite tokom vikenda uvidjećete koliko ste puni energije i ideja.

RAK

U ponedjeljak držite jezik za zubima. Sve što kažete biće dočekano na nož. Sredinom nedjelje biće vam potreban balans da se izborite sa raznim igračima oko vas. Ipak, vi ćete pronaći način da svi budu srećni. Kasnije u toku nedjelje (najkasnije u petak) imaćete utisak da vas je kolega iskoristio i okrenuo situaciju u svoju korist. Srećom, možete izbjeći šefa tokom vikenda; ukoliko ne možete, pripremite se za ozbiljnu razmjenu mišljenja.

LAV

Budite opušteni od momenta kada zakoračite u kancelariju u ponedjeljak. Mali problemi mogu postati veliki, i zaokupiti vam i privatan život, ukoliko ih ne riješite na vrijeme. Sredinom nedjelje računajte na svoj šarm i pronaćićete novi posao ili projekat. Krajem nedjelje moguće je da ćete biti malo pod stresom, što nije dobro po vas, te pronađite način i vrijeme da napunite baterije. Odlično ćete se osjećati tokom vikenda, posebno ako tražite nove mogućnosti za posao ili marketinške opcije.

DJEVICA

Ponedjeljak će vam biti savršen u svakom pogledu. Efikasni ste i šarmantni i svaki kontakt sa klijentima ili kolegama ićiće vam od ruke. Sredinom nedjelje pregledajte svoj raspored i vidite da li možete da ubacite nešto što će vam pomoći da redukujete stres i poveća produktivnost. Pred kraj nedjelje moguće su drame na poslu, a najvjerovatnije da ćete i vi biti uključeni. Vaša popularnost će vam pomoći. Nemojte donositi bilo kakve važne odluke tokom vikenda.

VAGA

S obzirom da niste baš napunili baterije tokom vikenda i da se još uvjek oporavljate, na važnom sastanku u ponedjeljak, najbolje bi bilo da ne govorite mnogo. Već u utorak ponovo ste u formi i spremni za ozbiljna dešavanja. Moguće je da ćete isprva krenuti u milion različitih pravaca, ali okrenite se oko sebe i potražite kolegu koji može da vam pomogne. Četvrtak i petak su odlični dani za bilo kakva istraživanja kada biste mogli iskoristiti svoju sjajnu inteligenciju. Ukoliko treba ponovo da razmislite o svojoj strategiji onda je ovo pravo vrijeme. Tokom vikenda se odmorite i postarajte da napunite baterije za sljedeću radnu nedjelju.

ŠKORPIJA

Ponedjeljak je idealan dan za organizaciju i planiranje. Povedite računa o svim detaljima i ostatak nedjelje će lagano teći. Iako će sve delovati normalno, sredinom nedjelje moguć je razdor među kolegama, posebno ako je u pitanju neka velika šansa ili novi projekat. Ukoliko osjetite nedostatak energije krajem nedjelje, nemojte potpisivati nikakav važan dokument ako niste potpuno sigurni. Tokom vikenda moguć je naporan rad, pa ako je ikako moguće odvojite malo vremena za sebe da se odmorite i napunite baterije.

STRIJELAC

Pregledajte još jednom neki finansijski izvještaj u ponedjeljak – velika je vjerovatnoća da ste nešto propustili što može biti od krucijalne važnosti. Sredinom nedjelje moguće je da ćete se baviti tehničkim stvarima i poželeti da nadogradite svoj kompjuter. Naravno, morate to uraditi ako želite da budete efikasni i da brže i lakše završavate posao. Kasnije u toku nedjelje osjećaćete se jako lepo u vezi sebe ali imajte na oku svoje rivale, koji žele da preuzmu prednost. Vikend donosi zabavu i šansu da napravite neke izmjene u svojoj karijeri.

JARAC

Moguća senzacija u ponedjeljak dovešće vas pravo u centar zbivanja. Bićete primijećeni na najvišem nivou. Sredinom nedjelje moguće je da ćete biti u prilici da obavite neku kupovinu za firmu. Ne bi bilo loše da se posavjetujete sa kolegama. Važne sastanke očekujte u četvrtak i petak, a vi biste mogli biti onaj koji govori istinu i prevazilazi očekivanja. Tokom vikenda željećete da radite nešto samo za sebe, ali očekujte radne obaveze koje nećete moći zaobići.

VODILIJA

U ponedjeljak biste se mogli osećati kao da ste zaglavili sa nekim projektom, ali moguće je da su u pitanju samo detalji koje možete riješiti uz pomoć kolege. U utorak će to već biti riješeno kada ćete biti u centru zbivanja, radeći ono što volite i što najbolje umijete. Kasnije u toku nedjelje napornije radite i ispitajte probleme dublje nego inače i možete očekivati srazmjeran rezultat. Vikend pred vama je sjajan za posao – projekat na kome radite kao da će se raditi sam od sebe! Ipak, odvojite vrijeme za sebe i da napunite baterije za predstojeću nedjelju.

RIBE

Ponedjeljak je idealan dan da napravite jednu rekapitulaciju svojih klijenata. Možda i mali pozivi sa uobičajenim pitanjima mogu da vam pomognu. Sredinom nedjelje biće vam teško da donesete bilo kakvu odluku, te je najbolje da je odložite za sjutradan. U četvrtak ste ponovo u formi i spremni za borbu koja je pred vama. Sada je pravo vreme da kažete šta mislite i pokušate da rijaširite svoj uticaj. Tokom vikenda nove ideje će vam puniti glavu koje mogu biti veoma važne za vašu karijeru.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *